Nowitzki'yi Sollayan Türk!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Ne Hido, ne Memo ne de Ersan.Alman yıldız Dirk Nowitzki'yi o geçti.Amerika'da her yıl düzenlenen ve liselerden seçilmiş ABD'li oyunculardan kurulan milli takım ile uluslararası genç oyuncuları karşı karşıya getiren "Hoop Summit" gösteri maçında, uluslararası gençoyuncular takımında oynayan Enes Kanter, 34 sayı, 13 ribaundlukmükemmel performansı ile, 1998 yılında aynı organizasyonda attığı 33 sayı ile sayı kategorisinde rekoru elinde bulunduran Dallas Mavericks'in Alman yıldızı Dirk Nowitzki'yi geride bıraktı.

101-97 Amerikan lise milli takımınınüstünlüğü ile biten karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan temsilcimiz Enes Kanter, "Takımımlabirlikte oynadım. 34 sayıyı takımımsayesinde kaydettim" şeklinde konuştu.

1992 Zürih doğumlu Enes Kanter, Fenerbahçe ekolünden geliyor. Bu sezon başında Fenerbahçe'nin yeni sözleşme teklifini reddeden genç oyuncu, eğitimi Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdürmek istediğini söyleyerektakımdan ayrılmış ve Fenerbahçeli yöneticilerin tepkisini çekmişti. Enes Kanter bu sezon ABD'de Stoneridge Prep takımı ile High School kategorisinde oynadı.

2009 yılında İstanbul'da düzenlenen Liselerarası Dünya Basketbol Şampiyonası'nda gösterdiği başarılı performansla Doğa Koleji'ne şampiyonluk sevinci yaşatan Enes Kanter, aynı yıl FIBA Avrupa YılınOyuncusu Ödülleri'nde, ' 2009 yılı genç erkek oyuncusu' kategorisinde aday gösterilmişti.

Kaynak : Sporx.com ve DHA

Haberin Videosu:  
    Nowitzki'yi sollayan Türk!
    http://www.sporxtv.com/basketbol/nba/nowitzkiyi-sollayan-turkSXTVQ15385SXQ 

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

yarasın koçuma helal

Türk kasırgası he:D süperr

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

vay koçuma

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Helal olsun :)

Ben bu insanları anlamıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

Oyunda 24 dk kaldı. Helal olsun :) 

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Umuyoruz ki ilerde Milli Takımdan Teklif Gelirse Hayır Demez.. Başarısının Devamını Diliyoruz... 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 1104 Toplam Mesaj: 6