folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder ".Nsz" Dosyalarını Nasıl Editleyebilirim ?

".Nsz" Dosyalarını Nasıl Editleyebilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

oynadığım oyunun klasörlerinde normal olarak "dosya_adi".nsz adlı şeyler var.

yaptığım küçük araştırmaya göre eğer bunları düzgün bir şekilde açıp editleyebilirsem yada kendim için yeni bir tane yazarsam oyunda değişiklik yapabilirmişim.

Bütün Sorunlar burda Başlıyo :)

1-) bu dosyaları notepad/notepad++ tarzı şeylerle açamıyoruz.yani açıyoruz ama editleyemiyoruz.

2-)Ben bu dilde kod yazmayı bilmiyorum.

Yani daha hangi dl kullanıldığını bile bilmiyorum.

Bana bunlardan anlayan bi arkadaş lazım varmı aranızda böyle insanlar ? 

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

editliyememe sebebin ne ?

http://file.downloadatoz.com/nsz-file-extension/ dosya bu olmadigina gore yazilimcinin kendi oturma organi ile uydurdugu bir format olabiliritesinde.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana balık verin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Yaklaşık 3 yıl aradan sonra yine aynı durumla kaşınızdayım :D

TEKRARDAN example.nsz tipindeki dosyaları editleyebilmem için bir program arıyorum

nszman ve syndra nsz manager adlı programlar üzerinde çalışmak istediğim .nsz dosyasında işe yaramıyor.

Elinde yardımcı olabileceğini düşündüğü program varsa ve benimle paylaşırsa çok memnun olurum :) (Cümleyi bende anlamadım)

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

ya bu neden UP olmuyor !

Toplam Hit: 741 Toplam Mesaj: 4