NT OUTHORY/SYSTEM Tarafından Başlatıldı...............
-
ya arkadaşlar sizden yardım istiyorum...
bilgisayarda bi şey çıkıyor.
bilgisayarınız 40 dk içinde kapatılacak
bu işler nt outhory/system tarafından başlatıldı
diye bişey çıkıyor ve bilg. kapanıyor.nortonun fixtools unu kullandum bi işe yaramadı.
ne yapmalıyım..
ekrana gelen uyarı yazılarını size göndereyim isterseniz siz bakın... -
40 dakika değil 40 saniye..özür dilerim
help me plzzz -
Virüs yemişsin
afiyet olsun
forumu biraz araştırırsan bu konu ile ilgili daha önce açılmış birçok konu olduğunu göreceksin. -
lütfen ya..
aradım ama bulamadım..bi çözümü varsa söyliyiverin.oraya buraya bak ın demeyin..
please! -
bu arkadaşa aynı konuyu 1001 inci açan olduğundan dolayı plaket vermeyi düşünüyorum.. Eğer holy müsade ederse!!!
-
PaY_CloseS bunu yazdı:
-----------------------------
lütfen ya..
aradım ama bulamadım..bi çözümü varsa söyliyiverin.oraya buraya bak ın demeyin..
please!
alllah allah.. olur beyfendi! -
Selam Arkadaşım;
Symantec"in sitesinden virüsü arattır sana bir tane remove programı gösterecek; onu indir ve virüsü temizle; Aklımda kaldığı kadarı ile FixBlast"tı...
Ama forumu incele gerçekten bu konu hakkında çok başlık var, araştırmacı ol biraz ve bu virüs artık eski moda;
-
sende virus var . cözüm sp1 iyükle ve tabi diger yeni yamalari da unutma. hepsini yüklersen gecer.
-
ProCod3r bunu yazdı:
Selam Arkadaşım;
Symantec"in sitesinden virüsü arattır sana bir tane remove programı gösterecek; onu indir ve virüsü temizle; Aklımda kaldığı kadarı ile FixBlast"tı...
Ama forumu incele gerçekten bu konu hakkında çok başlık var, araştırmacı ol biraz ve bu virüs artık eski moda;
zaten var fixblast.arattırdım kendi bişeyleri onarıp bişeyler yapıyo..ama işe yaramıyor...
-
Adamım o zaman sen herhalde yamaları yapmadın, microsoftun sayfasına gir sana 3 yol gösterecek onları yap, windowsun kendi firewall"unu aç, ve update et yoksa sen silsen de o gene bulaşır, bu kaçınılmaz döngüdür
-
ok
saol windowsun türkçe sayfası yokmu ya..
ingilizce olunca uyuz oluyorum..
Toplam Hit: 2479 Toplam Mesaj: 11