NTFS Dosya Türünü FAT32 Ye Çevirme (Yardım)
-
Arkadaşlar dos da sürücünün içeriğini bozmadan FAT32 den NTFS convert komutu ile çevrilebiliyor. Fakat NTFS den FAT32 ye çevirme yapılmıyor. Benim İhtiyacım olan İçeriğini bozmadan sürücüyü NTFS den nasıl FAT32 ye nasıl çevirebiliriz.
-
metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar dos da sürücünün içeriğini bozmadan FAT32 den NTFS convert komutu ile çevrilebiliyor. Fakat NTFS den FAT32 ye çevirme yapılmıyor. Benim İhtiyacım olan İçeriğini bozmadan sürücüyü NTFS den nasıl FAT32 ye nasıl çevirebiliriz.
convert surucuharfi: /fs:fat32 yazınca olmuyo mu? tam aksi oluyor çünkü. bir de, Partition Magic yapıyordu sanki, ona da bak istersen. -
cankirca bunu yazdı:
metalkolik bunu yazdı:
convert surucuharfi: /fs:fat32 yazınca olmuyo mu? tam aksi oluyor çünkü. bir de, Partition Magic yapıyordu sanki, ona da bak istersen.
-----------------------------yok ya convert in \fs:fat32 die bi komutu yok dediğin programa bi bakayım saolasın
-
windows'ta sağlıklı olmuyordu diye hatırlıyorum bir Linux Live CD ile halledebilirsin
-
CodeInside bunu yazdı:
-----------------------------windows'ta sağlıklı olmuyordu diye hatırlıyorum bir Linux Live CD ile halledebilirsin
slitaz 'da oluyordu sanırım .