Ntldr Hatası ?
-
bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet'ten D'yi ana harddisk(windows'un başlatıldığı diyim ) olarak gösterdim yanlışlıkla :) daha sonra reset atınca pc başlarken NTLDR eksik diye hata werdi(çünkü orda windows yok :) ) şimdi pc boot'ta olmuyo ne yapabilirim teknik serwis dvd-writer'da bozukluk war teşhisi koydu ama öyle bişey yok bence tawsiyeleriniz önerileriniz nelerdir selametle ...
-
windows xp cdsini tak şimdi tam hatırlamıyorum ama rescue mu ne bir secenek var seni komut satırına atıyor.... ordan fixboot fixmbr bu ikisini bir dene bakalım
-
a.q teknik serwisi pc yi yollamış ithalatçı firmaya dvd-writer için şimdi ben bu adamlara ne desem hak deil mi :S gelince bi düzelmesin dalarım ben bu teknik serwise o kadar da dedim hdd göçtü diye :S
-
bot edemedinmi bot olmuyormu anakartının markasını bi yazsana ilk olarak belki hdd yi görüyor ? xp cd si ile bot edip onarsan düzelir ama sen bi anakart modelini yaz bu arada kasa sendemi ?
-
dostum boot olayını nedende değişebilirsin win98 cd sini tak boot olarak açılıştan ayarla açılsın ardından bilgisayarı olmayan cd rom desteğinle başlat (dvd garantide ya) sonra cd sanal sürücün hangisiyse onun içine gir
d:
cd win98
d:\win98\fdısk
burada 2. seçenekte disk atama var 1. yani c yap okadar
kolay gelsin yada hiron boot diye bir başlangıç recovery sinden tut hertür lazım olabilecek araçların toplandığı bir cd var bunu internetten download edebilirsin bu cd de boot ayarlarını dirak açılırken hiç bir şeye ihtiyaç duymadan yapabilirsin yada bulabilirdin....
-
cd driverini 1.l olarak ata biostan