Ntldr Hatası ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet'ten D'yi ana harddisk(windows'un başlatıldığı diyim ) olarak gösterdim yanlışlıkla  :) daha sonra reset atınca pc başlarken NTLDR eksik diye hata werdi(çünkü orda windows yok :) ) şimdi pc boot'ta olmuyo ne yapabilirim teknik serwis dvd-writer'da bozukluk war teşhisi koydu ama öyle bişey yok bence tawsiyeleriniz önerileriniz nelerdir selametle ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    windows xp cdsini tak şimdi tam hatırlamıyorum ama rescue mu ne bir secenek var seni komut satırına atıyor.... ordan fixboot fixmbr bu ikisini bir dene bakalım

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    a.q teknik serwisi pc yi yollamış ithalatçı firmaya dvd-writer için şimdi ben bu adamlara ne desem hak deil mi :S gelince bi düzelmesin dalarım ben bu teknik serwise o kadar da dedim hdd göçtü diye :S

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    bot edemedinmi bot olmuyormu anakartının markasını bi yazsana ilk olarak belki hdd yi görüyor ? xp cd si ile bot edip onarsan düzelir ama sen bi anakart modelini yaz bu arada kasa sendemi ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GHOST007
    GHOST007's avatar
    Erkek

dostum boot olayını nedende değişebilirsin win98 cd sini tak boot olarak açılıştan ayarla açılsın ardından bilgisayarı olmayan cd rom desteğinle başlat (dvd garantide ya) sonra cd sanal sürücün hangisiyse onun içine gir 

d:

cd win98

d:\win98\fdısk

burada 2. seçenekte disk atama var 1. yani c yap okadar

kolay gelsin yada hiron boot diye bir başlangıç recovery sinden tut hertür lazım olabilecek araçların toplandığı bir cd var bunu internetten download edebilirsin bu cd de boot ayarlarını dirak açılırken hiç bir şeye ihtiyaç duymadan yapabilirsin yada bulabilirdin....  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    cd driverini 1.l olarak ata biostan

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 1084 Toplam Mesaj: 6