folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Ntldr Yok Yeniden Başlat Durumu

Ntldr Yok Yeniden Başlat Durumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

dün pcde c den ntldryi sildim sanırım. yeniden başlat filan diyor.

bios ayarlarından xp cdyle yapacaktım lakin disketi olan kasa yok etrafımda

biri c den bu dosyayı yükleyebilir mi ntdetech dosyasıda lazım sanırım

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek

ntdetect.exe mi hocam ???

edit: http://support.microsoft.com/kb/318728 burayı oku

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    oda gerekli sanırım ntldr ve ndetech dosyaları gerekli.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PieRRe_
    PieRRe_'s avatar
    Erkek
    Bende de aynısı oldu ntdlr eksik diyor bilgisayar açılmıyordu benim harddisk SerialATA (SATA)'YDI . Bazı format cdlerinin üzerinde XP.... With sata driver yazar onlarla format atıcaksın.

Dertli
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    aynısı 2 gün öncebasıma geldi xp cdsi ile aç bilyisagarı repair et tmmdır. ama en başta raid sürücüsünü yüklücez fln derkenki repair degil hdd menüsü geldiginde delete install repair menüsünde repair et tmmdır.

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ntldr hatası tekrar etmeye meyilli bir hatadır.

O yüzdendir ki doğrusu fdisk çekmektir.

Secondary olarak tak da dosyalarını yedekle.

Ha onun dışında secondary olarak takıp yüklersin dosyaları.

Dosyan hala eksikse PM at ben upload ederim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Bu olayı uygula dostum.. Benim arkadaşımında pcsınde boyle sorun cıkmıstı.. kesin ve net şekilde düzeliyor.

NTLDR veya NTDETECT.COM dosyasının bozulması durumunda (işletim sistemi olarak Win XP) yapılması gerekenleri anlatmaya çalışacağım:

1. Bootable Win Xp Cdsini Cd-Rom'a yerleştirin
    2. Başlangıcı Bios'tan Cd-Rom olarak gösterin
    3. Normal Windows kurulumu yapar gibi devam edin
    4. Windows Xp'nin kurulum menüsü geldiğinde Onarımı seçin (R)
    5. Kurulum ekranında karşınıza çıkan seçeneklerden "1" seçin
    6. administratör şifrenizi komut satırından girerek enter tuşuna basın. (Genelde admin şifreleri boş olur)
    7. Eğer sisteminizdeki harddisk 2 partiondan oluşuyorsa C ve D gibi ve Cd-Rom da E ise, işletim sistemi de C de ise

copy e:\i386\ntldr c:\                                                      (entera bas)
              copy e:\i386\ntdetect.com c:\                                       (entera bas)

8. Yukarıdaki komutları sırasıyla yazarak çalıştırdğınızda 2 tane dosyanın C'ye kopyalandığını göreceksiniz.

9. Cd'yi cd-Rom'dan çıkarın ve sistemi yeniden başlatın.

anlamadıysan.. googleden arayarak bulabilirsin.. resimli anlatımda olması lazım ama hangi siteydi hatırlamıyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    malesef pcyi formatladım.

Toplam Hit: 2295 Toplam Mesaj: 8