Nüfus Kayıtlarıyla İlgili Soru
-
merhabalar
şu an ev arkadaşlarımla kalıyorum hepsi evden gidicek ben kalıcam yanıma bi ev arkadaşı bulucam (aranızdan ümraniyede oturmak isteyen varsa iletişime geçebilir)
şöyle bi sorunum varki bu evde 9999 kişinin nüfus kaydı var ottan boktan alakasız adamlar burda gözüküyo ben kira kontratını elime alsam gitsem nüfus müdürlüğüne desemki burda ben yalnız yaşıyorum diğerlerini silerlermi?
hani adamlar kapıyı kırıp evi boşaltsa polise gidemiycem bi kere adamlar zaten evde oturuyo gözüküyolar :/
-
tabi ki sildirebilirsin çok basit bir işlem kontrat yanında senin üzerine bir su elektrik faturası götürmelisin. 5 dakikada siliyorlar.
bu arada ümraniyenin neresinde ben 1 ay içinde ataşehir ümraniye civarlarına taşınacağım. kira ve adres bilgilerini pm atar mısın?
-
sildirip napcan bi zararı olur mu.
benm eski evde ikamet lazım oldu. muhtaa gittiydim o zamanlar, bi baktı evde 150 kişi var. evin nosu 11 di. 11- A -b c-d-e.... diye heryeri kapatmışlar.
adam bana özel 11 / z yaptıydı bi o kalmıştı. ben evden çıktım ama ikameti almadım. ne yani şimdi bana haiz gelecek olsa nüfusta da orda gözüküyom gidip orayı mı boşaltacaklar. korkma öle bişi olmaz. öle gelen olursa burda oturmuyo diyip bi imza atacan o kadar.
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------sildirip napcan bi zararı olur mu.
benm eski evde ikamet lazım oldu. muhtaa gittiydim o zamanlar, bi baktı evde 150 kişi var. evin nosu 11 di. 11- A -b c-d-e.... diye heryeri kapatmışlar.
adam bana özel 11 / z yaptıydı bi o kalmıştı. ben evden çıktım ama ikameti almadım. ne yani şimdi bana haiz gelecek olsa nüfusta da orda gözüküyom gidip orayı mı boşaltacaklar. korkma öle bişi olmaz. öle gelen olursa burda oturmuyo diyip bi imza atacan o kadar.
-----------------------------zararı olur olmaz bilmem benim oturduğum yerde niye tanımadığım adamların ikametgahı olsun? gider sildiririm kafam rahat olur
-
Ben olsam sildiririm. Yarın birgün bir olay olsa bakacaklar bu evde ikamet ediyor diye iki de bir resmi yazı gelecek vs vs. senaryoyu sen yaz artık.