Nugget Buz Makinesi
-
Müritler Selamlar,
Öyle bir merete tutuldum ki, beni benden alıyor. Nugget Buz, yeni bağımlılığım. Bu meret'i de evde üretmek mümkün mü bilmiyorum pek. Mesela starbuckstaki buzlar nugget buz. Böyle daha çıtır çiğnemesi daha kolay oluyor.
Neyse konuya geleyim bana Nugget Buz Makinesi lazım. Türkiyede nasıl temin ederim nereden alabilirim. Çekik gözlü abilerimizde çok satılıyor ama Türkiyeye teslimat yok v.s. Türkiyede bu makineyi bulmam lazım benim. Parayı starbucksa gömmekten gına geldi. Bi el atın bu işe.
-
Lİnk atar mısın hocam, merak ettim zıkkımı neymiş :)
-
-
trnight bunu yazdı
çokta pahalı değil hocam ship24.com'la falan gelmez mi türkiyeye, starbucks buzu +1 konuyu okuyunca fark ettim dediğin gibi olduklarını istemsiz çiğniyorsu
-
akmarky bunu yazdıtrnight bunu yazdı
çokta pahalı değil hocam ship24.com'la falan gelmez mi türkiyeye, starbucks buzu +1 konuyu okuyunca fark ettim dediğin gibi olduklarını istemsiz çiğniyorsu
Yalnız olmadığımı biliyordum :)
Güvenli buradan alabilirsiniz dediğiniz bir site varsa oradan da alabilirim hocam. Yurtdışından pek alışveriş yapmadım o yüzden yabancıyım bu konulara. Hangi siteden alabilirim, gümrükten geçer mi v.s. -
trnight bunu yazdıakmarky bunu yazdıtrnight bunu yazdı
Yalnız olmadığımı biliyordum :)
Güvenli buradan alabilirsiniz dediğiniz bir site varsa oradan da alabilirim hocam. Yurtdışından pek alışveriş yapmadım o yüzden yabancıyım bu konulara. Hangi siteden alabilirim, gümrükten geçer mi v.s.koktelylerde falanda iyi gider bu :) bunun gümrükten geçmesi zor yasal limiti aşıyor. ek vergi çıkar. rakam artar.. tanıdık falan olursa getirirse daha iyi.
yada glocalzone uygulamasını dene yurtdışından gelenler getiriyor komisyon veriyorsun fakat ebatı biraz koli olduğu için büyük gibi o yüzden uygulama içinden bir istek oluşturmak lazım.
-
Dil fetişisti kardeşimiz