Nugget Buz Makinesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek

Müritler Selamlar,

Öyle bir merete tutuldum ki, beni benden alıyor. Nugget Buz, yeni bağımlılığım. Bu meret'i de evde üretmek mümkün mü bilmiyorum pek. Mesela starbuckstaki buzlar nugget buz. Böyle daha çıtır çiğnemesi daha kolay oluyor. 

Neyse konuya geleyim bana Nugget Buz Makinesi lazım. Türkiyede nasıl temin ederim nereden alabilirim. Çekik gözlü abilerimizde çok satılıyor ama Türkiyeye teslimat yok v.s. Türkiyede bu makineyi bulmam lazım benim. Parayı starbucksa gömmekten gına geldi. Bi el atın bu işe. 

Bilgi güçtür...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheBattal
    TheBattal's avatar
    Erkek

Lİnk atar mısın hocam, merak ettim zıkkımı neymiş :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

çokta pahalı değil hocam ship24.com'la falan gelmez mi türkiyeye, starbucks buzu +1 konuyu okuyunca fark ettim dediğin gibi olduklarını istemsiz çiğniyorsu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı

çokta pahalı değil hocam ship24.com'la falan gelmez mi türkiyeye, starbucks buzu +1 konuyu okuyunca fark ettim dediğin gibi olduklarını istemsiz çiğniyorsu

Yalnız olmadığımı biliyordum :) 

Güvenli buradan alabilirsiniz dediğiniz bir site varsa oradan da alabilirim hocam. Yurtdışından pek alışveriş yapmadım o yüzden yabancıyım bu konulara. Hangi siteden alabilirim, gümrükten geçer mi v.s. 

Bilgi güçtür...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    trnight bunu yazdı
    akmarky bunu yazdı

Yalnız olmadığımı biliyordum :) 

Güvenli buradan alabilirsiniz dediğiniz bir site varsa oradan da alabilirim hocam. Yurtdışından pek alışveriş yapmadım o yüzden yabancıyım bu konulara. Hangi siteden alabilirim, gümrükten geçer mi v.s. 

koktelylerde falanda iyi gider bu :) bunun gümrükten geçmesi zor yasal limiti aşıyor. ek vergi çıkar. rakam artar.. tanıdık falan olursa getirirse daha iyi. 

yada glocalzone uygulamasını dene yurtdışından gelenler getiriyor komisyon veriyorsun fakat ebatı biraz koli olduğu için büyük gibi o yüzden uygulama içinden bir istek oluşturmak lazım.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Dil fetişisti kardeşimiz

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 635 Toplam Mesaj: 7
nugget buz buz makinesi