folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Nuke Den Anlayan Baksın Hele Bi

Nuke Den Anlayan Baksın Hele Bi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

nuke_bbsearch_wordmatch

SQL deki bu tablo ne işe yarıyo post id felan diyo içinde 185,000 satır var

normal search da aranan kelimeleri siliyorum binlerce onlarda eğer bunlarda gereksizse sileyim 20 mb oldu veri tabanı ?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    dayı bi bakın yaw yedek alacam yardım bekliyom :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    bi yedek al sonra sil bi bak amk ne olduğuna?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Neyse  nuke destek sitelerine bakem teşkler yinede

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bi yedek al sonra sil bi bak amk ne olduğuna?
    Bittim adam yedek alamıyorki ne yedeği alsın silipte ne yükleyecek bu hastalığı, neyse kardeş sorundan açıkçası tam anlamadık sanırım, mevzuyu biraz daha ayrıntılı anlatsan bildiğimiz bişeyler elbet vardır yardımcı oluruz, ama Sql tablolarında kesinlikletek satır bile silmeyesin sonuç harabe Db dir. Saygılar.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

hacı bildigim kadarı ile aktarayım ama emin deilim bbsearch tabloları sitene açılan her topicin başlıgını içerigindeki harfleri
    tek tek tabloya ekliyor arama yapıldıgı zaman kolaylık saglasın die bence silmene gerek yok çünki sorun yaşabilirsin bu
    konuda ama genede sen bilin
    ayrıca sglda tasaruf saglamak istiyorsa pmleri daha sonra gereksiz forum başlıklarını vs sil sql biraz rahatlar

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    azrail_baba bunu yazdı:

hacı bildigim kadarı ile aktarayım ama emin deilim bbsearch tabloları sitene açılan her topicin başlıgını içerigindeki harfleri
    tek tek tabloya ekliyor arama yapıldıgı zaman kolaylık saglasın die bence silmene gerek yok çünki sorun yaşabilirsin bu
    konuda ama genede sen bilin
    ayrıca sglda tasaruf saglamak istiyorsa pmleri daha sonra gereksiz forum başlıklarını vs sil sql biraz rahatlar

Dayı sildim hiç bi bok olmadı :)) 20 mb dan 9 mb a indi :))) ama dayı şöyle bir sorun var vedi tabanında site içi messengerda yazılanları buluyorum pm leri bulamıyorum hangi tabloda onlar ??? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    valla hacı özel msjları silmeyi bulursan banada söle :))

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 841 Toplam Mesaj: 8