Nuke Den Anlayan Baksın Hele Bi
-
nuke_bbsearch_wordmatch
SQL deki bu tablo ne işe yarıyo post id felan diyo içinde 185,000 satır var
normal search da aranan kelimeleri siliyorum binlerce onlarda eğer bunlarda gereksizse sileyim 20 mb oldu veri tabanı ?
-
dayı bi bakın yaw yedek alacam yardım bekliyom :))
-
bi yedek al sonra sil bi bak amk ne olduğuna?
-
Neyse nuke destek sitelerine bakem teşkler yinede
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
bi yedek al sonra sil bi bak amk ne olduğuna?
-----------------------------
Bittim adam yedek alamıyorki ne yedeği alsın silipte ne yükleyecek bu hastalığı, neyse kardeş sorundan açıkçası tam anlamadık sanırım, mevzuyu biraz daha ayrıntılı anlatsan bildiğimiz bişeyler elbet vardır yardımcı oluruz, ama Sql tablolarında kesinlikletek satır bile silmeyesin sonuç harabe Db dir. Saygılar. -
hacı bildigim kadarı ile aktarayım ama emin deilim bbsearch tabloları sitene açılan her topicin başlıgını içerigindeki harfleri
tek tek tabloya ekliyor arama yapıldıgı zaman kolaylık saglasın die bence silmene gerek yok çünki sorun yaşabilirsin bu
konuda ama genede sen bilin
ayrıca sglda tasaruf saglamak istiyorsa pmleri daha sonra gereksiz forum başlıklarını vs sil sql biraz rahatlar -
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------hacı bildigim kadarı ile aktarayım ama emin deilim bbsearch tabloları sitene açılan her topicin başlıgını içerigindeki harfleri
tek tek tabloya ekliyor arama yapıldıgı zaman kolaylık saglasın die bence silmene gerek yok çünki sorun yaşabilirsin bu
konuda ama genede sen bilin
ayrıca sglda tasaruf saglamak istiyorsa pmleri daha sonra gereksiz forum başlıklarını vs sil sql biraz rahatlar
-----------------------------Dayı sildim hiç bi bok olmadı :)) 20 mb dan 9 mb a indi :))) ama dayı şöyle bir sorun var vedi tabanında site içi messengerda yazılanları buluyorum pm leri bulamıyorum hangi tabloda onlar ???
-
valla hacı özel msjları silmeyi bulursan banada söle :))