folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Nükleer Enerji Hakkında Geniş Bilgi ?

Nükleer Enerji Hakkında Geniş Bilgi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

merhaba arkadaşlar,

benim 1 hafta teslim etmem gereken yıllık ödev , bu güne kadar sarktı ofisteki yoğun işlerden pek fırsat bulamadım

hocaya bahane olarak nasa dan mail bekliyorum dedim , ama ortada tabi ki mail falan yok :))

şimdi sizden g*tunuzden bilimsel bi yazı yazmanızı istiyorum nükller enerji ve nükleer santraller hakkında

yazacak kişi ingilizce olarakta yazabilirse muhteşem olur ama eğer yazamazsa ben çeviririm.

google falan demeyin de :))

ders:kimya

konu: nükleer enerhji ve nükleer santraller

not:boş mesajlar itina ile konudan temizlenecektir :))

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

hocam bilim tekniğin nükleer le ilgili bir cd calışması vardı onu aslında bulabilirsen yararlı olur

geçen gün ark.derste bu konuda sunu yaptı o acarsa msni sorarım pm den ulaşırım sana.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ahahahah muhahahaha

olm yardın lan beni ahahaha

"hocaya bahane olarak nasa dan mail bekliyorum dedim , ama ortada tabi ki mail falan yok :)) "

ekstra ;

ofiste yoğunluk demişin lan sanarsın microsoft da calı$ıyon amk sittir git okuluna olm sapıkmısın manyakmısın nesin lan :|

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------
    ahahahah muhahahaha

olm yardın lan beni ahahaha

"hocaya bahane olarak nasa dan mail bekliyorum dedim , ama ortada tabi ki mail falan yok :)) "

ekstra ;

ofiste yoğunluk demişin lan sanarsın microsoft da calı$ıyon amk sittir git okuluna olm sapıkmısın manyakmısın nesin lan :|

-----------------------------

ne biliyim ya aklıma birden geldi salladım tuttu

olm iş iştir :))

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Dostum zamanında benimde boyle bir odevim vardı Türkiye atom enrjisi kurumuna gitmiştim bana orda ilk gidin kişi olduğumdan dolayı kitapcıklar ve cd ler hediye etmişlerdi bu konu hakkında ...bole bir dosya ama daha cok nukller santraller hakkında buroşürler ve cdler... Radyoaktif maddelerin güvenli tasınması - radyasyon kaynakları ve kontrolu - hastanelerin acil bölümleri radyasyon kazalarına nasıl müdahele edilebilr ? - radyokimya calışmaları uygulamaları-endrustiryel radyografide kontrol ve denetim konulu cdler...ve Nükleer teknolojinin ülkemize kazandıracakları-radyasyonun tıpta kullanımı - nüklleer santrallerin lisanslanması - radyoaktif atık yönetimi - nukleer santrallerin calısma prensipleri-nükleeer enerjinin alternetif kullanım alanları-nükleer reaktörler-nüklleer santrallarda güvenlik felsefesi ve güvenlik sistemleri - nükleer teknoloji ve tarım  - endüstride nüklleer teknoloji - nükleer enerji ekonomisi - nükkleer santrallerde yer secimi ve değerlendirmesi - ülkemizin nüklleer ham madde rezervleri-nüklleer enerji ve çevre-nüklleer santrallarda derprem güvenliği-nüklleer teknolojinin ülkemize kazandıracakları başlıkları altında buroşurler var istersen yollayabilirim hocayada dersin hocam mail e cevap geldi adresimi istediler bunu yolladılar :P

Birde dunyadaki nükller santrallerin haritasi var içinde (:

Ben bu insanları anlamıyorum.
Toplam Hit: 2083 Toplam Mesaj: 5