folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nükler Enerji Slayt

Nükler Enerji Slayt

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

arkadaşlar bana nükler enerjiyle ilgili slyat lazım elinde olan varsa rica etsem upload edebilirmi yanlız slaytta isim mail yazmaması lazım şimdiden teşekkür

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Odev sitesine baktin mi varsa, linki yapistir cikartiriZz :)

I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

pardon

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    yok hoca  ya baktımda :S babayı yedik okadarda artistik yaptık buluruz die simdi göt olcaz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    yardım hcalar ben yandım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

hoca sen termik santralerin nasıl çalıştığını bul sonra yakıt yerine uranyum koy ok dir şimdi çıkmam lazım ben sonra bişiler bulurum sana

birde nükleer santrallere kesinlikle EWET(hayır değil EWET) diyorum bir kaç bilinçliz çıkıp diyor bizi öldürecekmisiniz nük sntllerle ama bilmiyorki en temiz elektirik üretimlerinden biri nükleer santlarler 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    hoca  ders amk hocası vermiş napalım simdi yapmaya kaksan oo bilgi topla bilmem nap amk kasıyo az hazır olsa hemen vercek hocaya yaptım die D

Toplam Hit: 941 Toplam Mesaj: 7