Numara Engelleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

arkadaşlar iphone 4s kullanıyorum. bir arkadaş sürekli arayıp mesaj atıyor rahatsız ediyor artık kurtulmak istiyorum. operatörüm turkcell

müşteri hizmetlerini aradığımda turkcell call center diye bir program olduğunu indirip telefona kurararak numara engelleme işlemi yapılabiliceğini söyledi daha önce bu işlemi yapan varmı yada herhangi bir yoldan numarayı nasıl engelleyebiliriz ?

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

iphone blacklist uygulamasını bul sonra engelle.

http://www.iphoneturkey.biz/2012/03/app-store-blacklist-numara-engelleme-uygulamalari.html

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek
    Power-Hacker bunu yazdı

iphone blacklist uygulamasını bul sonra engelle.

http://www.iphoneturkey.biz/2012/03/app-store-blacklist-numara-engelleme-uygulamalari.html

Sonuç

Özetle App Store’da herkesin beklediği türde bir numara engelleme uygulaması yok. Apple izin vermeyeceği için bundan sonra da hiç olacağını sanmıyorum

adam özetlemiş burda hocam ben nasıl bulcuağım ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Adamın numarasını rehberine kaydet tüm rehbere izin ver hızlı aramaya ekle sadece o kişiyi ekleme  telefonun rahatsız etme özelliğini ayarla  arayabilcek kişilere sadece favorilerdekini etkin hale  getir  yinelenen aramaları pasif hale getir durum çözülsün ama rehberinde kayıtlı olmayan ve izin vermediğin kimse seni arayamaz  

Not: ios 6  ve üzeri gereklidir. 

archair23 tarafından 25/Ara/12 23:43 tarihinde düzenlenmiştir

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

Adamın numarasını rehberine kaydet tüm rehbere izin ver hızlı aramaya ekle sadece o kişiyi ekleme  telefonun rahatsız etme özelliğini ayarla  arayabilcek kişilere sadece favorilerdekini etkin hale  getir  yinelenen aramaları pasif hale getir durum çözülsün ama rehberinde kayıtlı olmayan ve izin vermediğin kimse seni arayamaz  

Not: ios 6  ve üzeri gereklidir. 

telefonumun versiyonu 6 

fakat dediğin sistemi tam anlamadım hocam. bu kişi benim rehberimde ekli ve artık rahatsız etmesini ne mesaj nede aramasını istemiyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

bekle caps ekliycem 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

bekle caps ekliycem 

teşekkür ettim hocam. eğer istersen pm den iletişim bilgilerini verirsen daha iyi görüşürüz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

a

v

v

f

v

Yukardaki gibi kişilere giriiosun rehberden orada bi kişiyi açıyorsun numara kısmında mesah face time araması çıkar orada hızlı aramaya tıklıyorsun ve o kişi hızlı aramada ekleniyor. ( Hızlı aramaya eklediğin kişiler seni arayabilir ) 

2- Sonrasında ayarlar > rahatsız etme etkin olsun ( mavi renk )

3- ayarlar > bildirimlere gir  > rahatsız etme > arayabilecek kişiler favoriler yap

4- yinelenen aramalar kapalı olsun seni arka arkaya ararsa ulaşır sana kapalı kalsın 

Toplam Hit: 882 Toplam Mesaj: 8