Numara Engelleme
-
arkadaşlar iphone 4s kullanıyorum. bir arkadaş sürekli arayıp mesaj atıyor rahatsız ediyor artık kurtulmak istiyorum. operatörüm turkcell
müşteri hizmetlerini aradığımda turkcell call center diye bir program olduğunu indirip telefona kurararak numara engelleme işlemi yapılabiliceğini söyledi daha önce bu işlemi yapan varmı yada herhangi bir yoldan numarayı nasıl engelleyebiliriz ?
-
iphone blacklist uygulamasını bul sonra engelle.
http://www.iphoneturkey.biz/2012/03/app-store-blacklist-numara-engelleme-uygulamalari.html
-
Power-Hacker bunu yazdı
iphone blacklist uygulamasını bul sonra engelle.
http://www.iphoneturkey.biz/2012/03/app-store-blacklist-numara-engelleme-uygulamalari.html
Sonuç
Özetle App Store’da herkesin beklediği türde bir numara engelleme uygulaması yok. Apple izin vermeyeceği için bundan sonra da hiç olacağını sanmıyorum
adam özetlemiş burda hocam ben nasıl bulcuağım ?
-
Adamın numarasını rehberine kaydet tüm rehbere izin ver hızlı aramaya ekle sadece o kişiyi ekleme telefonun rahatsız etme özelliğini ayarla arayabilcek kişilere sadece favorilerdekini etkin hale getir yinelenen aramaları pasif hale getir durum çözülsün ama rehberinde kayıtlı olmayan ve izin vermediğin kimse seni arayamaz
Not: ios 6 ve üzeri gereklidir.
archair23 tarafından 25/Ara/12 23:43 tarihinde düzenlenmiştir -
archair23 bunu yazdı
Adamın numarasını rehberine kaydet tüm rehbere izin ver hızlı aramaya ekle sadece o kişiyi ekleme telefonun rahatsız etme özelliğini ayarla arayabilcek kişilere sadece favorilerdekini etkin hale getir yinelenen aramaları pasif hale getir durum çözülsün ama rehberinde kayıtlı olmayan ve izin vermediğin kimse seni arayamaz
Not: ios 6 ve üzeri gereklidir.
telefonumun versiyonu 6
fakat dediğin sistemi tam anlamadım hocam. bu kişi benim rehberimde ekli ve artık rahatsız etmesini ne mesaj nede aramasını istemiyorum -
bekle caps ekliycem
-
archair23 bunu yazdı
bekle caps ekliycem
teşekkür ettim hocam. eğer istersen pm den iletişim bilgilerini verirsen daha iyi görüşürüz.
-

Yukardaki gibi kişilere giriiosun rehberden orada bi kişiyi açıyorsun numara kısmında mesah face time araması çıkar orada hızlı aramaya tıklıyorsun ve o kişi hızlı aramada ekleniyor. ( Hızlı aramaya eklediğin kişiler seni arayabilir )
2- Sonrasında ayarlar > rahatsız etme etkin olsun ( mavi renk )
3- ayarlar > bildirimlere gir > rahatsız etme > arayabilecek kişiler favoriler yap
4- yinelenen aramalar kapalı olsun seni arka arkaya ararsa ulaşır sana kapalı kalsın