folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Numara Sorgulama Sitelerine Ceza?

Numara Sorgulama Sitelerine Ceza?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba..

Bugün böyle bir haberle karşılaştım http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/telefon-rehberleri-internete-sizdibrtelefon-rehberleri-internete-sizdi/21000/21298/
    bana biraz 118 servislerinin ücret karşılığı yaptırdığı bir habere benziyormuş gibi geldi ama burdaki arkadaşlarında fikir ve görüşlerini almak istiyorum. Cia-app üzerinden internette numara sorgulama hizmeti vermenin cezası ve yaptırımı nedir ne değildir? Fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Not: Şahsen bende böyle bir site üzerinde çalışıyordum hatta bir üst boyuta açılmayı planlıyordum.. :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kimse kendi kayıtlarında tutmuyor zaten herkes  cia yada truecaller üzerinden sorgulatıyor ceza verse bile kimsede kayıt yok .

cia ve truecaller zaten numaralarını alırken gereli şartları onaylıyorsun .

zamanında  bende ugraştımda  cia  şifreleme  koyunca işler degişti

ama truecaller üzerinden yapabilirsin.

KaptaN tarafından 15/Haz/15 19:56 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Iyide o siteler isimden tel numarası çıkarmıyor ki. Tel numarasından isim çıkartıyor. Geçiniz. Bir sik yapamazlar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Haberimizin ardından site kapandı yazısını okuyunca türk tüccarı söylüyor zannettim. Aman tanrım dedim. Yanlış anonsmuş meğer.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    1049 bunu yazdı

Haberimizin ardından site kapandı yazısını okuyunca türk tüccarı söylüyor zannettim. Aman tanrım dedim. Yanlış anonsmuş meğer.

türt tüccar

numaradan isim

http://www.kimbunumara.com/

halen açıklar

Toplam Hit: 1136 Toplam Mesaj: 4
numara sorgulama internetten numara sorgula