Numara Sorgulama Sitelerine Ceza?
-
Arkadaşlar merhaba..
Bugün böyle bir haberle karşılaştım http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/telefon-rehberleri-internete-sizdibrtelefon-rehberleri-internete-sizdi/21000/21298/
bana biraz 118 servislerinin ücret karşılığı yaptırdığı bir habere benziyormuş gibi geldi ama burdaki arkadaşlarında fikir ve görüşlerini almak istiyorum. Cia-app üzerinden internette numara sorgulama hizmeti vermenin cezası ve yaptırımı nedir ne değildir? Fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Not: Şahsen bende böyle bir site üzerinde çalışıyordum hatta bir üst boyuta açılmayı planlıyordum.. :|
-
kimse kendi kayıtlarında tutmuyor zaten herkes cia yada truecaller üzerinden sorgulatıyor ceza verse bile kimsede kayıt yok .
cia ve truecaller zaten numaralarını alırken gereli şartları onaylıyorsun .
zamanında bende ugraştımda cia şifreleme koyunca işler degişti
ama truecaller üzerinden yapabilirsin.
KaptaN tarafından 15/Haz/15 19:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Iyide o siteler isimden tel numarası çıkarmıyor ki. Tel numarasından isim çıkartıyor. Geçiniz. Bir sik yapamazlar.
-
Haberimizin ardından site kapandı yazısını okuyunca türk tüccarı söylüyor zannettim. Aman tanrım dedim. Yanlış anonsmuş meğer.
-
1049 bunu yazdı
Haberimizin ardından site kapandı yazısını okuyunca türk tüccarı söylüyor zannettim. Aman tanrım dedim. Yanlış anonsmuş meğer.
türt tüccar
numaradan isim
halen açıklar