Numara Tasımadaki Sure Kısmı ?
-
merhaba muridler
en sonunda msjdan vaz geçip konusma yapmaya karar verdim
aveanın bol bol tarifesini gordum faturalı
avea 3000 dk
heryone 400 dk (numara tasıyan)
6 ay 19 sonra 29 lıra
ancak ben vodafondan turkcl e gecmistim turkcell ilede 2 ay 15 gun olmus kullanalı suan
3 ay sınırı varmıs ama ben yinede basvurdum numara tasımaya fln
hicmi ihtimal yok gecemem avea faturalıya ?
-
hocam turkcelldeysen 3 ay geçmeden , geçiş yapamazsın. kartı at kır bence , yenisini al daha iyi.
-
offf yaw 28 lıra yeni hat 15 gun daha beklicez,birde 400 dk dan mahrum kalamam :D
-
hat 0 degilse ve bulundugun operatörle x bir anlaşman yoksa
canın ne zaman isterse taşırsın
hat 0 sa 3 ay sınırı evet var
anlaşman varsa da verdikleri indirimlerin hediyelerin parasını alırlar gene geçersin
-
yaşın 25 altıysa numara taşıma da 25tlye vodafone freezone 1000dk 5000 sms 1gb internet sınırsız facebook twitter msn verio dk ve sms heryöne yarın bende geçmeyi düşünüyorum
sıfır hat alırsan genç avantaj 500dk 5000 sms 1gn internet sınırsız facebook twitter msn dk ve sms heryöne yine
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------
yaşın 25 altıysa numara taşıma da 25tlye vodafone freezone 1000dk 5000 sms 1gb internet sınırsız facebook twitter msn verio dk ve sms heryöne yarın bende geçmeyi düşünüyorum
sıfır hat alırsan genç avantaj 500dk 5000 sms 1gn internet sınırsız facebook twitter msn dk ve sms heryöne yine
-----------------------------o aylara bolunmesin hocam ark basına geldide
-
avea 19 liraya 500dk her yöne(numara taşıyanlara) 1000sms her yöne + 1gb internet paketini kullanıyorum. hem de faturasız hat. memnunum 1 ay yeni bitti. kalan yazıp 1991 e mesaj gönderince anlık kalan bütün bilgileri de görebiliyorsun.
-
madrew bunu yazdı:
avea 19 liraya 500dk her yöne(numara taşıyanlara) 1000sms her yöne + 1gb internet paketini kullanıyorum. hem de faturasız hat. memnunum 1 ay yeni bitti. kalan yazıp 1991 e mesaj gönderince anlık kalan bütün bilgileri de görebiliyorsun.
-----------------------------hatun olursa sesini duymak isteyince memnun kalamıyosun anladım bunu
-
By_Gizemli bunu yazdı:
hocam turkcelldeysen 3 ay geçmeden , geçiş yapamazsın. kartı at kır bence , yenisini al daha iyi.
-----------------------------peki hat kullanım süresini nasıl ogrenirim bir numara fln varmı ?
yada avea bayine fln gitsem sölerlermi
-
internet hesab hareketlerinden baktım ayın agus 6 da 12 lira yuklemişim
off cok kaycak bana o zamana kadr