Numaradan Adres Bulma ( Çok Önemli)
-
Arkadaşlar gerçekten Çok önemli elimizde sadece telefon numarası var adresi öğrenmemiz gerekiyo. Bu konuda bilgisi olanlar yardım ederse çok sevinirim.
-
eskiden vardı şimdi yok bulamazsın, bi sürü program var ama hiçbiri çalışmıyo artık boşuna indirme.
Bak şimdi, arıyosun ben bilmem ne kargo diyosun ama kartlı telefondan ara dışardan.
Adresi tespit edemedik kargonuz vardı diyosun sana tarif ediyolar :D
-
tamam kardeş saolsasın. Başka bi yolunu bulucaz artık. Senin dediğinde mantıklı
-
Ben çok aradım birader inan bana netten bulamazsın. He telekomda tanıdığın varsa anında bulursun onu kastetmiyorum. Bak varsa tanıdığın kolayca bakabiliyolar.
Ama onun dışında internetten felan mümkünatı yok artık.
-
Evet eskiden bi sistem
vardı net üzerinden bu sistemi kullanarak program yazıyolardı kullanıyoduk ama telekom özelleşince o olay yalan oldu,prometheusunda dediği gibi telekomda tanıdık lazım :) -
dediğin gibi internetteki proğramlar yalan olmuş çalışmıyor hiç biri. tahribattaki müridlerin bi bildiği vardır belki bi sorim dedim.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Ben çok aradım birader inan bana netten bulamazsın. He telekomda tanıdığın varsa anında bulursun onu kastetmiyorum. Bak varsa tanıdığın kolayca bakabiliyolar.
Ama onun dışında internetten felan mümkünatı yok artık.
-----------------------------Evet arkadaşın söylediklerine tamamen katılıyorum,ayni konu birkac kez daha acildi. 5-10 sene önce altın rehber :) falan vardı duruyorsa oralaradan kontrol et şansına, ya tutarsa...
-
altın rehber ile ilgili bişey bulamadım. İnternetten baktım şirketleri bulmaya yarıyor.