Nuri Vs Emrah Futbol Maci ( İlk Oyun Denemem )
-
oynanis sekli ;
- emrah " sag , sol, yukari , asagi - ok tuslariyla kontrol edilir"
- nuri " w, a, s, d - tuslariyla kontrol edilir "
oyunun + ozellikelri ;
cok egelencelidir , iki kisi tek klavyeden oynayabilir , gelistirmeye aciktir..
oyunun - ozellikleri ;
scoreboard dandirik( hatta calismiyor :p ) , program pro olmadigindan dolayi baslangicta ekrana dandirik bi logo cikiyo ..
-
Du deneyem. Ben nuriyi seçiom.
Edit// Mantık güzel. Oyun boktan. Biraz daha geliştirmen lazım :| Hatta çok daha geliştirmen lazım :p
-
nuri gol atinca ickiye kattigi ilaclardan kazansin oynayan, emrah atinca da emrahın annesinin kötü yola düşmüşlüğü azalsın :P
-
yön kavrayışları çokmu hassas :D bide duvara çarpınca geri dönüyo adamlar :D
ama gerçekten eğlendirdi :D eline sağlık :D geliştirebilmeni temenni ederim :D
-
orbity bunu yazdı:
-----------------------------
nuri gol atinca ickiye kattigi ilaclardan kazansin oynayan, emrah atinca da emrahın annesinin kötü yola düşmüşlüğü azalsın :P
süper fikir ama emrahın kızkardeşi kötü yola düşşün gol yerse daha çekişmeli oynar emrah :D -
hemen indiriyorum :)
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------yön kavrayışları çokmu hassas :D bide duvara çarpınca geri dönüyo adamlar :D
ama gerçekten eğlendirdi :D eline sağlık :D geliştirebilmeni temenni ederim :D
-----------------------------yonleri tek tiklamali yaptim bu sayeda bir tusa uzun sure basmak zorunda kalmazsiniz :)
duvara carpip geri donmezse sonsuza kadar gidiyo adam :)
hep birlikte gelistirebiliriz :)
-
yaf hoca güzel Özellikle nuri alconun pozu süper ama o kadar gol attım hep 1 yazıo bali o yükselseydi de çok attık die sevinseydik :):)
-
thecoltfire bunu yazdı:
orbity bunu yazdı:
süper fikir ama emrahın kızkardeşi kötü yola düşşün gol yerse daha çekişmeli oynar emrah :D
-----------------------------bu akdar cok bilgili degilim program hakkinda , anlayan arkadaslar varsa buyurun gelistirelim , acik kaynakmevcut
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------thecoltfire bunu yazdı:
orbity bunu yazdı:
süper fikir ama emrahın kızkardeşi kötü yola düşşün gol yerse daha çekişmeli oynar emrah :D
-----------------------------bu akdar cok bilgili degilim program hakkinda , anlayan arkadaslar varsa buyurun gelistirelim , acik kaynakmevcut
ben bilsem yapardım :|