Nvidia Ekran Kartı Sorunu Acil Yardım
-
selamlar arkadaşlar ALLAH için windows update yaptım ama yaptıktan sonra hata verdi ve bende ekran kartını kaldırdım şimdi tekrardan yükledim kendi sitesinden ancak bu sorunu veriyor deli olacam :/

-
aygıt yöneticisine gir oradan ekran kartlarına gel oradan kaldır tekrar kurmayı dene bir de elimde win 7 yok o yüzden gösteremiyorum yoksa screelerdim
-
Sorularım:
1- Allah için mi windows update yaptın?
2- Kullandığın makine laptop mu? laptop ise kendi firmasının destek kısmından yüklemen gerekir ekran kartı sürücüsünü.
-
SeRDaR bunu yazdı
aygıt yöneticisine gir oradan ekran kartlarına gel oradan kaldır tekrar kurmayı dene bir de elimde win 7 yok o yüzden gösteremiyorum yoksa screelerdim
arkadaşın dediği gibi.. fakat birde kaldırırken sürücüyüde sil gibisinden bi kutucuk olucak.. onuda işaretle... birde driver'ın başka bir model kart için olabilir.. sen en iyisi nvidia.com'da uygun modeli seçip güncel driver indir
-
trampfd bunu yazdı
Sorularım:
2- Kullandığın makine laptop mu? laptop ise kendi firmasının destek kısmından yüklemen gerekir ekran kartı sürücüsünü.
sünnetmiş hocam updateli windows kullanmak
-
TheKorsans bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Sorularım:
asdgdasdgdasdgd ulan :D
-
trampfd bunu yazdı
bulabilirse brazzers.com'dan bile indirebilir yeter ki doğru sürücüyü bulsun
resimdeki yazıya göre yanlış sürücüyü indirmiş arkadaş veya ekran kartında problem var
-
GordonFreeman bunu yazdıTheKorsans bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Sorularım:
asdgdasdgdasdgd ulan :D
soru 3 ; siz ikiniz ipnemisiniz ? :D + Masaüstü pc ve hallettim eywallah.