Nvidia Ekran Kartından Çok İyi Anlayanlar Baksın
-
Müridler NVİDİA GT 9600 Ekran Kartım Var. Fakat Benim En Düşük Oyunda Bile Kasıo Önceden Crysis i bile full grafide oynarken simdi ufacık oyun bile kasıo. ben bunu nasıl türkçe yapıp control panelini halledebilirim. yada çok iyi olması için kim bana ss çekip gönderebilir bunları yapıcaksın gibisinden ?
-
koca tahribat da yokmu bilen nvidia ekran kartını yahu ?
-
ustam
control paneli indir, ben sana tarif edeyim.
Manage 3D Settings'ten Vertical Sync 'i Force Off yap, eğer o yapılıysa. Adjust image Settings'ten Performansa ayarlamayı dene.
Güncel driverler kurulumu 1 bak tabi yinede. -
var su anda
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
var su anda
Hacım onları 1 dene, birde crack'in sağlam mı eski cracklemi oynuyorsun oda önemli her oyundamı yapıyor sadece crysistemi. -
ya önceki oynadığım oyunlarda yapıyor crack le felan bi ilgisi olacağını sanmıyorum olsa idi önceden mükemmel sonuçlar alıyordum simdi çok boktan oldu
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
ya önceki oynadığım oyunlarda yapıyor crack le felan bi ilgisi olacağını sanmıyorum olsa idi önceden mükemmel sonuçlar alıyordum simdi çok boktan oldu
Hacı herşey normalse ihtimaller, pc'de sorun vardır belki ramlerin arızalanmıştır, ekran kartın çok ısınıyordur, 1 dokunurmusun pc nin içini açıp ekran kartına 1 bak sıcaklığına nasıl.
fanları çalışmıyordur.
İşlemci kasıyordur belli sebeplerden. veya pc hakketen 1 format istiyordur..
Başka aklıma gelen 1 şey yok. -
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Product Series: 9 series seç, Product: 9600 GT seç, işletim sistemini seç, Language: English (uk) seç indir. Türkçe kuracaktır. Kurulum ekranında temiz kurulum seçeneğini seç ayrıca. Sürücüler yüklendikten sonra default değerlerine al ayarları kontrol panelden.
Daha sonra directx güncelleştir.
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=8109
Yine problem çıkıyorsa ccleaner tarzı programlarla güzel bir temizlik yap, yine yine kasıyorsa format at.