folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Nvidia Geforce 8600 GS Driver Sorunu...

Nvidia Geforce 8600 GS Driver Sorunu...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta adı geçen ekran kartın konusunda sorun demeyeyimde durum diyeyim... Bir maruzatım var. Ortalama 4-5 ay önce vatan bilgisayardan bir Asus F3SV modeli bir laptop aldım. Kurulum orada yapıldı. Birtek bluetooth çalışmıyordu onuda windowsun kendi programını kullanarak idare ediyordum ama tabi tam performans göstermiyordu...

Daha sonra vista çok yavaşlamaya başladı. Bi format atayım dedim. Formatı attım fakat repair modundan değil, kendi verdikleri oem vista cd si ile... Busefer bluetooth falan hepsi gayet normal çalıştı yanlız ekran kartı super high definitiondan high definitiona düştü... Yani Görüntü ayarlarında 8 farklı çözünürlük varken şimdi sadece 3 çözünürlük var ve en yüksek çözünürlük seçeneği 1280x800... nvidianın kendi sitesinden güncel driverini indirdim fakat bir değişiklik olmadı...

Size sorum şu olacak, bu vatan bilgisayarda yükledikleri driver ne acaba? nvidianın genel maksatlı bir drivermı? yoksa işin sırrında başka birşeymi var? Çünkü kendi driverını yükledim olmadı. Buna bir çözüm bulabilirmiyiz yada bir öneriniz, elinizde bir driver falan varmı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WilliamWallace
    WilliamWallace's avatar
    Erkek

Sürücü için

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showforum=94

Bu adresi tavsiye ediyorum.Ama ekran kartındaki özelliklere yenisi eklenir,daha kötüsü olur bunu denemeden bilemezsin.Forumda senin ekran kartını bir araştırırsan belki daha önce deneyenleri bulursun.

Ben Crysis,Assassin's Creed bunları Geforce Go 7400 ile oynayamıyordum,sonra 174.74 sürücüsünü kurdum ve hem oynadım hem de daha verimli hale getirmiş oldum.Şuan 177.xx'ler çıkmış...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    Arkadaşım, aynı dizüstü bende de var. Şunu söyleyebilirim, 1280x800 den daha fazla bir çözünürlüğe ulaşamazsın. Bu ekran kartı ile ilgili değil, monitör ile alakalı. 8600M GS ekran kartı daha yüksek bir çözünürlüğü desteklese de bilgisayarın genel özelliklerine bakacak olursan, monitörün en fazla 1280x800 çözünürlüğü desteklediğini görürsün. Emin ol, aldığında da öyleydi

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    GT alaydn keşke daha iyi GT si onun...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

ErK bunu yazdı:
    -----------------------------
    GT alaydn keşke daha iyi GT si onun...
    -----------------------------
    ASUS F3SV lerde 8600M GS var ve bu dizüstüler kendi sınıflarının en iyisi denilebilir.

Senin dediğin ekran kartları genel olarak daha iyi ancak; daha fazla enerji harcıyor. Ayrıca GT modelleri bellek frekansı ve çekirdek hızı bakımından GS den çok daha iyi olsa da; GS in içsel saat hızı (idare edin tam ismini hatırlayamadım :) ) daha yüksek...

8600 M GS : 700 Mhz

8600 M GT : 550 Mhz

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 1879 Toplam Mesaj: 5