folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nvidia Open GL Driver Hatası

Nvidia Open GL Driver Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar win7ye geçtiğimden beri bu nvidia open gl sorunuyla sürekli olarak karşılaşıyorum. Gerek oyunlarda gerek bazı programlarda .Çözüm olarak yeni sistem yükleyip tekrar ekran kartını netten son sürümünü indirip yüklememe rahmen sonuç aynı.yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar aşağıda hata mesajını resim olarak veriyorum şimdiden teşekürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

win7 ile uyumlu driver yüklemen gerekebilir...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

www.nvidia.com dan ya driverı güncele

yada msconfig den nvcpl yi disable et

Bu arada print screen yaparken alt tuşu ile birlikte print screen yaparsan sadece aktif pencerenini fotosunu ceker kesmek zorunda kalmazsın...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

www.nvidia.com dan ya driverı güncele

yada msconfig den nvcpl yi disable et

Bu arada print screen yaparken alt tuşu ile birlikte print screen yaparsan sadece aktif pencerenini fotosunu ceker kesmek zorunda kalmazsın...

-----------------------------

Arkadaşım zaten driver güncel senin dediğin yöntemide yaptım ama sonuç hala aynı. Resmide zaten senin dediğin yolla çektim ama yinede sağol :)

Toplam Hit: 988 Toplam Mesaj: 4