O Anda Pc De Çalan Müziği Veya Sesi Kaydedebilen Program[İstek]
-
konunun başlığı biraz olmadı
tam olarak istediğim şudur bir oyunun müziğini pc ye kaydetmem lazım onun için tam çalarken herhangir bir proğram ile müziği kaydetmem gerekiyor microfon vs. olmadan direk çıkan sesi kaydedebileceğim bir proğram varmı ?
-
All Sound Recorder XP böyle bir proğram vardı. Bilgisayarda duyduğun her sesi kaydedebiliyorsun.
-
:D dai gusel konu. zamaninda ben de aramistim ama souncard inin ozelligi yoksa program ise yaramaz. sana manuel bir cozum sunayim :D
iki ucu da kulaklik girisi olan bir kablo bul veya yap. bir ucunu ses cikisina diger ucunu da mic girisine bagla... sonra da Cool Edit Pro veya Adobe Audition programiyla muzigi baslatip kaydet, audition da ses seviyelerini gorsel olarak goreebilirsin. isin bitince de hoparlorleri tak dinle. acayip kaliteli ses alirsin ;)
-
Free olarak N°23 Recorder ü tek geçerim
http://www.chip.de/downloads/No23-Recorder_13011558.html
-
eğer ses kartında varsa ses çıkışı olarak mikrofonu seç ses kaydedicisiylede sesi kaydet en basiti böyle
dj_lethalın dediğini yaptım ama parazit yaptı bende
-
bu program işini görür... starta tıkla otomatik kayıt yapar... mikrofona gerek yok. stopa bas dursun.
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------:D dai gusel konu. zamaninda ben de aramistim ama souncard inin ozelligi yoksa program ise yaramaz. sana manuel bir cozum sunayim :D
iki ucu da kulaklik girisi olan bir kablo bul veya yap. bir ucunu ses cikisina diger ucunu da mic girisine bagla... sonra da Cool Edit Pro veya Adobe Audition programiyla muzigi baslatip kaydet, audition da ses seviyelerini gorsel olarak goreebilirsin. isin bitince de hoparlorleri tak dinle. acayip kaliteli ses alirsin ;)
-----------------------------
aboww :D ne biçim erindim sen bunu diyince :|yok hacı bunları bende biliyorumda kim kastıracak :D du şu proğramları deniyeyim ben en güzeli
-
ses birleştiricisinden çıkardığın her ses herhangi bir kayıt programıyla kayıt yapar...
sesdeki parazitler kullanılan donanım veya elektrik kaçağından olur. programlarla alakası yoktur
-
Milk-i_Beka bunu yazdı:
-----------------------------eğer ses kartında varsa ses çıkışı olarak mikrofonu seç ses kaydedicisiylede sesi kaydet en basiti böyle
dj_lethalın dediğini yaptım ama parazit yaptı bende
-----------------------------
hocam Spacheata nin verdiği proğram çok güzel yalız bir kaç ayar istiyor sağda right analog göstericinin altında giden ses dalga karıştırıcısını bulup seç sonra master ve volume var masteri en aşağıya kadar çekersen hiçbir parazit kalmaz proğramın bu ayarlarını yapmazsan sesi parazitli alıyor donanımla alakası yok.