folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder O Anda Pc De Çalan Müziği Veya Sesi Kaydedebilen Program[İstek]

O Anda Pc De Çalan Müziği Veya Sesi Kaydedebilen Program[İstek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

konunun başlığı biraz  olmadı

tam olarak istediğim şudur bir oyunun müziğini pc ye kaydetmem lazım onun için tam çalarken herhangir bir proğram ile müziği kaydetmem gerekiyor microfon vs. olmadan direk çıkan sesi kaydedebileceğim bir proğram varmı ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek
    All Sound Recorder XP  böyle bir proğram vardı. Bilgisayarda duyduğun her sesi kaydedebiliyorsun.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

:D dai gusel konu. zamaninda ben de aramistim ama souncard inin ozelligi yoksa program ise yaramaz. sana manuel bir cozum sunayim :D

iki ucu da kulaklik girisi olan bir kablo bul veya yap. bir ucunu ses cikisina diger ucunu da mic girisine bagla... sonra da Cool Edit Pro veya Adobe Audition programiyla muzigi baslatip kaydet, audition da ses seviyelerini gorsel olarak goreebilirsin. isin bitince de hoparlorleri tak dinle. acayip kaliteli ses alirsin ;)

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

Free olarak N°23 Recorder ü tek geçerim

http://www.chip.de/downloads/No23-Recorder_13011558.html 

d 

Ayrıca çok şekersin :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

eğer ses kartında varsa ses çıkışı olarak mikrofonu seç ses kaydedicisiylede sesi kaydet en basiti böyle

dj_lethalın dediğini yaptım ama parazit yaptı bende

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

FREE%20Hi-Q%20Recorder,%20MP3%20sound%20recorder%20software 

bu program işini görür... starta tıkla otomatik kayıt yapar... mikrofona gerek yok. stopa bas dursun.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Dj_Lethal bunu yazdı:
    -----------------------------

:D dai gusel konu. zamaninda ben de aramistim ama souncard inin ozelligi yoksa program ise yaramaz. sana manuel bir cozum sunayim :D

iki ucu da kulaklik girisi olan bir kablo bul veya yap. bir ucunu ses cikisina diger ucunu da mic girisine bagla... sonra da Cool Edit Pro veya Adobe Audition programiyla muzigi baslatip kaydet, audition da ses seviyelerini gorsel olarak goreebilirsin. isin bitince de hoparlorleri tak dinle. acayip kaliteli ses alirsin ;)

aboww :D ne biçim erindim sen bunu diyince :|

yok hacı bunları bende biliyorumda kim kastıracak :D du şu proğramları deniyeyim ben en güzeli

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ses birleştiricisinden çıkardığın her ses herhangi bir kayıt programıyla kayıt yapar...

sesdeki parazitler kullanılan donanım veya elektrik kaçağından olur. programlarla alakası yoktur

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Milk-i_Beka bunu yazdı:

eğer ses kartında varsa ses çıkışı olarak mikrofonu seç ses kaydedicisiylede sesi kaydet en basiti böyle

dj_lethalın dediğini yaptım ama parazit yaptı bende

hocam Spacheata nin verdiği proğram çok güzel yalız bir kaç ayar istiyor sağda right analog göstericinin altında giden ses dalga karıştırıcısını bulup seç sonra master ve volume var masteri en aşağıya kadar çekersen hiçbir parazit kalmaz proğramın bu ayarlarını yapmazsan sesi parazitli alıyor donanımla alakası yok.

Toplam Hit: 2397 Toplam Mesaj: 9