O Kıza Söyleyeceginiz Son Şey Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

Diyelimki Sevgiliniz Sizi Terkedip

Sizden Daha Yakışıklı,Zengin Ve Karizmatik Biriyle Beraber Olmaya Başladı.

O Kıza Söyleyeceginiz Son Şey Nedir?

Örn:

Sil Kızım Sil Gözündeki O Karanlık Eseri , Gezdiğin Züppelerden Kat Kat Üstündür Karşındaki Serseri...!

Tartısalım.

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    S*ktir Git!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    yazıkla olsun lan köpek der ve bi daha yüzüne bakmam

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pişman olacaksın diyip giderim sonra belki yıllar alır ama ikisinide birbirinden nefret ettirmek için planlar yapıp uygularım yıllar sonra karşına çıkıp yüzüne gülüp ne ne demiştim derim ama bunu sadece gerçekten sevmişsem ve o da beni sevmişse yaparım  normal biri ise sen benim s*ktiğiö Oro**** bile olazmsın derim de hadi bye derim

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sen kuşların cıvıltısı arasında bembeyaz villada çiçeklerin ortasında şeref verdin dünyaya

ben ise bahtım gibi kapkara bir kış gecesi sokaklara çamurların aktığı kerpiçli bir damda 70 lik bir ebenin kollarında dünyaya geldim de

benim anam bana hiç çüzz demezdi babam bay bay demezdi de

biz merhametimizin güzelliğinden yüreğimizin asilliğinden hiç bişey kaybetmedik de

hem deki senin dünyaya gelişini şampanya patlatarak benim dünyaya gelişim ağlamaklıydı

senin modeli geçmiş diye binmediğim arabaların ben arkasından bakarak giderirdim hasretimi

Neyime gerek senin gibi sevgili  Senin çevrende bu kadar entellüktüel DAZLaklar dururken neyime gerek senin gibi sevgili de

git başkasına yolun açık olsun de bi daha çıkma karşıma de...... 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

benden zengin olabilir ama karizmatik olamaz (H) lanet olsun ki :D

ben derdim ki : para için sevdiğini satmışsan izzet-i itibarını amının şerefini skiyim. snein paralarınla kenefte götümü silerim mına koduumun kızı / tabi seviyosam bunları birden diyemem. baktım kız gerçekten gitti adama beni tamamen bıraktı ozaman. hatta sözle de kalmaz vuru patlatırım kahpeyi

sanılanın aksine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek

BENİM İÇİN BÖYLE BİR İHTİMAL YOK GİBİ AMA BİLMİYORUM ÖLE BİŞİ OLSAYDI SADECE GÖZLERİNE BAKARDIM SONRADA DÖNER GİDERDİM

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    next
    next's avatar
    Erkek

bişey demeye gerek duymadan direk öldürürdüm :)

düğünlerde yanına gelip seni dürterek ""sırana sana geldi""diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap... ;)
Toplam Hit: 956 Toplam Mesaj: 8