O Kıza Söyleyeceginiz Son Şey Nedir?
-
Diyelimki Sevgiliniz Sizi Terkedip
Sizden Daha Yakışıklı,Zengin Ve Karizmatik Biriyle Beraber Olmaya Başladı.
O Kıza Söyleyeceginiz Son Şey Nedir?
Örn:Sil Kızım Sil Gözündeki O Karanlık Eseri , Gezdiğin Züppelerden Kat Kat Üstündür Karşındaki Serseri...!
Tartısalım.
-
S*ktir Git!
-
yazıkla olsun lan köpek der ve bi daha yüzüne bakmam
-
pişman olacaksın diyip giderim sonra belki yıllar alır ama ikisinide birbirinden nefret ettirmek için planlar yapıp uygularım yıllar sonra karşına çıkıp yüzüne gülüp ne ne demiştim derim ama bunu sadece gerçekten sevmişsem ve o da beni sevmişse yaparım normal biri ise sen benim s*ktiğiö Oro**** bile olazmsın derim de hadi bye derim
-
sen kuşların cıvıltısı arasında bembeyaz villada çiçeklerin ortasında şeref verdin dünyaya
ben ise bahtım gibi kapkara bir kış gecesi sokaklara çamurların aktığı kerpiçli bir damda 70 lik bir ebenin kollarında dünyaya geldim de
benim anam bana hiç çüzz demezdi babam bay bay demezdi de
biz merhametimizin güzelliğinden yüreğimizin asilliğinden hiç bişey kaybetmedik de
hem deki senin dünyaya gelişini şampanya patlatarak benim dünyaya gelişim ağlamaklıydı
senin modeli geçmiş diye binmediğim arabaların ben arkasından bakarak giderirdim hasretimi
Neyime gerek senin gibi sevgili Senin çevrende bu kadar entellüktüel DAZLaklar dururken neyime gerek senin gibi sevgili de
git başkasına yolun açık olsun de bi daha çıkma karşıma de......
-
benden zengin olabilir ama karizmatik olamaz (H) lanet olsun ki :D
ben derdim ki : para için sevdiğini satmışsan izzet-i itibarını amının şerefini skiyim. snein paralarınla kenefte götümü silerim mına koduumun kızı / tabi seviyosam bunları birden diyemem. baktım kız gerçekten gitti adama beni tamamen bıraktı ozaman. hatta sözle de kalmaz vuru patlatırım kahpeyi
-
BENİM İÇİN BÖYLE BİR İHTİMAL YOK GİBİ AMA BİLMİYORUM ÖLE BİŞİ OLSAYDI SADECE GÖZLERİNE BAKARDIM SONRADA DÖNER GİDERDİM
-
bişey demeye gerek duymadan direk öldürürdüm :)