O Kızla Tanışacaktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

istiyordu

bir akşam derste yine gözü ondaydı ders ninni gibi gelirdi bazen bu hoca ne saçmalıyor derdi kendince.
    ders çıkışı onu bekleyecekti ve filmdeki gibi gözlerini onun gözlerine dokunduracaktı...
    bir cesaret bulduğunda hanfendi iyi akşamlar biraz vaktiniz varmı konuşabilirmiyiz diyecekti.

ve ona söylecekti kalbine gelen ağır sözleri. başını döndüren beynini kavuran ateşini söndürmek isteyecekti

sonrası
    haftaya yanıtı gelecekti

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Hanfendi deme mk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    sen kursa derse gitme kardeşim. buluyon birilerini takılıp kalıyosun. gidip konuşmuyonda :)

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    -----------------------------
    sen kursa derse gitme kardeşim. buluyon birilerini takılıp kalıyosun. gidip konuşmuyonda :)

abü sen aklımdaydın :)

profilindeki yorumum aklıma geldiydi :)

o gitar kursundaki kız gyte de mat öğretmenliği okuyormuş ya gidip söyleyemedim ne gerizekalıymışım lan nolucak gidip söylesen değilmi neden çekiniyon amk. sahi onun yanında şişko bi kız vardı değilmi bi yumruk atsaydı yere yatırırdı :9
    neyse abü aradan yıllar geçti bak zaman nasıl geçiyor işe girdik okuldu askerlikte derken bak sönen ateşim yeniden küllerinden ateş yakmaya hazırlanıyor :)

ama bu sefer konuşacam abü :) bak yarın çarşamba kıza mola da hanfendi pardon biraz zamanınız varsa bişey söyleyeceğim gelirmisiniz deyeceğim tabi oda insandır herhalde kırmaz gelir. çok nazik bi kız zaten ama yanındaki folloş umarım laf etmez.
    neyse abü ben yarın akşam açılacağım  olumlu yada olumsuz başka yolu yok :)

en fazla içimde öldürürüm o kızıda :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

edit: kızın gönlü yok hacı...

böyle tipler gider bi kroya verir..amk

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

edit: kızın gönlü yok hacı...

böyle tipler gider bi kroya verir..amk

:D olm paran varmı paran senin ama babanın değil :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

uyandırın lan beni bu kabustan...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Kizdan bol ne var demi haci, ama 'o kiz'dan bi tane var.. Buyutme gozunde baskasini buldun mu iki gunde unutturur. Yoksa dusundukce baglanirsin.

...said addicted.
Toplam Hit: 913 Toplam Mesaj: 8