O Şimdi Asker Film Müzigi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bi video yapıcam arkadaşıma dağıtım iznine gelicek sivildeyken hep özenirdi şimdi asker deyken ufak bi hediyem olsun istedim O Şimdi asker in fon müzigi şurdaki müzik ama tam olarak nasıl bulabilirim

lİnk

http://www.youtube.com/watch?v=lKeJ4qnUExI

Yardım eden arkadaşlar a şimdiden tşkler.

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    biLen yokmu :S

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    kanal D de ızledın demı lan :D haha

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    Yok izleyince aklıma geldi zati asker de bi şey yolluycaktım daha önceden de bu müzigi cok beyenmişti şimdi bi video düzenliycem fon müzigi olarak bu müzigi koyucam youtube de arattım tuba ekincimidir ne dir o şimdi asker de bilmem beni ister falan salak ça müzikleri çıkıo yazık ya bulabilen yada arşivinde olan bi müridimiz varsa paylaşırsa cok sevinirim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risperdal
    risperdal's avatar
    Erkek
    dur hacı  upload ediyorum beğendim hoş bişeymiş.

http://rapidshare.com/files/150345354/askerfon.mp3.html

Özgür iradeydi şeytanım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    Hacım sonunda müzik başlıo zati bu dj gece mavisi mi nedir onun yaptığı başına koymuş müzigin başlamasıyla zati video bitio müziğide hep aralarda kısa kısa çalıolar.bende alıcaktım da youtubeden ama böyle dj lisi falan degil müzigin kendisi lasım = ) yinede cok sagollasın 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risperdal
    risperdal's avatar
    Erkek
    olsun hacı ya girişte çok güzelmiş napalm:/ sağlık olsun

Özgür iradeydi şeytanım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    Müzigin adını bilsek  cok güzel olucakda :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Askerle ilgili er mektubu fon müziği olsa ? daha ağlamaklı

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

bu olması gerekio cünkü bu parçayı seviodu yaptığım salaklığıda söylüyüm daha doğrusu birisine güvenmekle salaklık yaptım = (  asker e giderken abi mutlaka gel dedi benide onun yanına arkadaş götürecekti bisim arkadaş geleyince yapınca cocugun yanına gidemedim darıldı bana baya bi üzülmüş sonra milletden ögrendim.bu fon müzigini bugün tv de gördüm bi film de o şimdi asker de bu filmi de daha önce onla seyretmiştik fon müziginin hastası oldu böyle bi şey geldi aklıma ama daha işe başlamadan bitti= (

Toplam Hit: 3827 Toplam Mesaj: 10