"Object Moved To Here." Hatası
-
Localde yaptığım siteyi açmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum bütün browserlarda denedim ama hep bu hatayı veriyor. Araştırdım internette Netframework 1.0 zamanında olan bir bugmuş filan demişler ama ben Framework 3.5 ve Vs2008 kullanıyorum. Ne yaptıysam düzeltemedim bir türlü. Ne yapmam gerekli?
-
hay amısına koyim yaa yine aynı hata! yine aynı hata! ulan sebebi ne bunun?
-
Benim başıma da geliyor böyle aptal aptal hatalar.
Hatta şu an da elimde böyle bir program var çözemiyorum lanet problemi! 1 haftadır teslim edemiyorum programı.
Yönlendirme kodun varsa o koddan önce Response.BufferOutput = true; yazıp dener misin? O da olmazsa Response.Clear(); dene.
Büyük ihtimalle 2.si çözecek sorunu. Bu da olabilir: Response.Redirect("adres", false); -
wking bunu yazdı:
-----------------------------
Hatta şu an da elimde böyle bir program var çözemiyorum lanet problemi! 1 haftadır teslim edemiyorum programı.
Yönlendirme kodun varsa o koddan önce Response.BufferOutput = true; yazıp dener misin? O da olmazsa Response.Clear(); dene.
Büyük ihtimalle 2.si çözecek sorunu. Bu da olabilir: Response.Redirect("adres", false);
bufferoutput ile çözdümde. ulan ne malca olay problem ne ? yok hiçbir yerde adam akıllı bir çözüm yok. sebep yok. asabım bozuldu! eyvallah bu arada -
TeRRoR bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Büyük ihtimalle 2.si çözecek sorunu. Bu da olabilir: Response.Redirect("adres", false);
bufferoutput ile çözdümde. ulan ne malca olay problem ne ? yok hiçbir yerde adam akıllı bir çözüm yok. sebep yok. asabım bozuldu! eyvallah bu arada
Önemli değil, sorunun çözüldüyse çok iyi. -
üstat dll leri şifreliyormusun? buna benzer bir hatayı dll şifreleyince bazen veriyor.