folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Odanin Elektrik Tesisati Nasil Belirlenir

Odanin Elektrik Tesisati Nasil Belirlenir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacilar duvara mobilya sabitleyecegim. Toki sitelerinde oturuyorum. Toplamda 24.tane delik acicam 4er cmlik. Elektrik gecislerini nasil ogrenebilirim

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

genelde kablo kanalları buat kapakları ile priz ve anahtar aralarında düz atılır. o araya denk getirmemeye çalış.

bugrahan45 tarafından 14/Ara/15 15:35 tarihinde düzenlenmiştir

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı

Hacilar duvara mobilya sabitleyecegim. Toki sitelerinde oturuyorum. Toplamda 24.tane delik acicam 4er cmlik. Elektrik gecislerini nasil ogrenebilirim

Duvarda buatlar yok mu hocam ? Yüksek kotlarda müdehale için buat atarlar duvara. O hizalara yaklaşmaman yeterli olur. Eğer bodozlama, çapraz şekillerde nakil etmişlerse zaten yapacak bir şey yok; ya Allah deyip dalacaksın. :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Genelde kolonda yuvarlak 10cm capinda kapak olur. Kablolar orada birlesir. Oradan prize ve lamba anahtarina duz cizgi cek hayali olarak genelde o yonde gecer. Duz sekilli yapmazlar en kisa yoldan uzatirlar.

İmzalamazsam ne olcak?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa_unax
    mustafa_unax's avatar
    Erkek

Hocam şundan bulcaksın.

https://www.youtube.com/watch?v=rgN9CEghahU

Duvar üzerindende algılar iyi olanları. Kablonun bir ucuna bu aletin bir parçasını timsah ağzı ile bağlıyosun. 

Alet kablo üzerinden sinyal gönderiyo sende takip ediyosun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Hocam bu işini görecektir babam elektrikçi aynısı var 

http://www.kartalotomasyon.com.tr/modules/catalog/products/pr_01_20585_max.jpg?rev=1364031517

-
Toplam Hit: 604 Toplam Mesaj: 6
icelektriktesisati