folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder Odev İngilizce Ceviri

Odev İngilizce Ceviri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doz4
    doz4's avatar
    Erkek

Write a program RandomWalk.java that takes one command line parameter M and simulates a
    gambler starting with M who places exactly M one dollar bets.

a. Produce a histogram of the amount of money the gambler ends up with by running this experiment N
    times.

b. The amount of money the gambler ends up with follows a binomial distribution with mean M and
    variance N/4. The distribution can be approximated by a normal distribution with the same mean and
    variance. Produce a histogram for the fraction of time you'd expect the gambler to end up with the
    amount in each histogram bin.

arkadaşlar bole bi odevim var dahasıda vardı onları hallettik bi şekilde arkadaşlarında yardımıyla simdi tek sorunum bu bundada konu ben anlamadım ne istediğini ingilizce yetersizliğinden anlasam gene bi giriş biseyler yaparım diye dusunuorum fakat durum bole olunca tıkanıp kaldım

Zifti Kaynatsan Olurmu Seker Cinsini Sevdiğim Cinsine ceker
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ingilizcem süperdir ama işin içine kodlama java girince bi bok anlamadım :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doz4
    doz4's avatar
    Erkek

normal bisey olsa belki bende anlarım ceviririmde translate falan bi sekilde artık ama harbiden olaya kod girince apayrı bisey gibi gelio sanki bambaşka bir dil :)

Zifti Kaynatsan Olurmu Seker Cinsini Sevdiğim Cinsine ceker
Toplam Hit: 1943 Toplam Mesaj: 3