folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Ödev Konusunda Yardım Edebilecekler ?

Ödev Konusunda Yardım Edebilecekler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler , Bayanlar Müsabaka analiz cetveli hazırlamam lazım excel de .. açıkcası excel kullanmayı bılmıyorum :) elinizde hazır varsa paylaşırmısınız ? futbol olur yuzme olur veya baska bı branş olur.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam hangı kolonlar falan olacak nette var tonla ama ıstedıgınle alakalı mı bılmıyorum. özellikle idda analiz tablosu cokca var

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    clogu bunu yazdı

hocam hangı kolonlar falan olacak nette var tonla ama ıstedıgınle alakalı mı bılmıyorum. özellikle idda analiz tablosu cokca var

Ekleyim bitane Badminton ornegi hocam onun gibi birsey olacak.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Boyle bi excel doyası lazım cizilmiş sekılde hocam degerleri girince yuzde felan verecek bulma şansım varmıi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

link hocam bna bi bak bayağı kapsamlı bişeyler var tablolar veriler grafikler falan. İngilizce ama işe yarar duruyor yoksa sen kagıda çiz:D ben aksam tablo yapıp yollayım aynısını

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    clogu bunu yazdı

link hocam bna bi bak bayağı kapsamlı bişeyler var tablolar veriler grafikler falan. İngilizce ama işe yarar duruyor yoksa sen kagıda çiz:D ben aksam tablo yapıp yollayım aynısını

tamam hocam saolasın :D en kısa zamanda sana yollarım valla cok saol

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    clogu bunu yazdı

Saolsun Doğukan baya yardımcı oldu Allah razı olsun.

Toplam Hit: 875 Toplam Mesaj: 7
ödev