Ödev Konusunda Yardım Edebilecekler ?
-
Beyler , Bayanlar Müsabaka analiz cetveli hazırlamam lazım excel de .. açıkcası excel kullanmayı bılmıyorum :) elinizde hazır varsa paylaşırmısınız ? futbol olur yuzme olur veya baska bı branş olur.
-
hocam hangı kolonlar falan olacak nette var tonla ama ıstedıgınle alakalı mı bılmıyorum. özellikle idda analiz tablosu cokca var
-
clogu bunu yazdı
hocam hangı kolonlar falan olacak nette var tonla ama ıstedıgınle alakalı mı bılmıyorum. özellikle idda analiz tablosu cokca var
Ekleyim bitane Badminton ornegi hocam onun gibi birsey olacak.
-

Boyle bi excel doyası lazım cizilmiş sekılde hocam degerleri girince yuzde felan verecek bulma şansım varmıi?
-
link hocam bna bi bak bayağı kapsamlı bişeyler var tablolar veriler grafikler falan. İngilizce ama işe yarar duruyor yoksa sen kagıda çiz:D ben aksam tablo yapıp yollayım aynısını
-
clogu bunu yazdı
link hocam bna bi bak bayağı kapsamlı bişeyler var tablolar veriler grafikler falan. İngilizce ama işe yarar duruyor yoksa sen kagıda çiz:D ben aksam tablo yapıp yollayım aynısını
tamam hocam saolasın :D en kısa zamanda sana yollarım valla cok saol
-
clogu bunu yazdı
Saolsun Doğukan baya yardımcı oldu Allah razı olsun.