Ödev Lütfen Yardım!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    ya beyler şimdik ben erozyonla ilgili bi ödev aldım ama bunların ödev şekli ancak üyeliği parayla olan ödev sitelerinde var aranızda ödev siterlinde üyeliği olan varmı????bide yada elinde türkiye erozyn haritası ve döküman olan varmı(belki biri tema'cıdır:P)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    arkadaşlar hakkaten şu ödev sitelerine üye olanların user ve şifrelerini nasıl bulabiliriz bi arkadaşımız 5-10 tane user ve şifresini bulsa çok sevaba girmiş olucak çünkü önemli bi konu bu..!!!!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

ödev sitelerindeki ödevler çok dandik oluyor arkadaşlar. bence en iyisi forumlarda paylaşım yapmak... adaölar sırf para kazanmak için sanki her ödev varmış gibi görünüyorlar. ama çoğu boş. tabi aralarında işe yarayanlarda çıkıyorsur ama dediğim gibi en iyisi forumlarda paylaşım...

ben sana bendeki kaynakları yazayım. eğer içerisinde işine yarayan olursa bana mail at... mail : lordspear@hotmail.com

1-erezyondan korunma yöntgemleri

2-erezyonun tanımı ve çeşitleri

3-erezyonun çözümü ve yapılacak işler

4-erezyonun nedenleri

5-erezyonun zararları

6-erezyon ve yurdumuz

spear
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desert-Tiger
    Desert-Tiger's avatar
    Erkek
    Bisi diyecem ama alinma sakin . Bu ödevi sen aldin senin bisiylerle ugrasip yapman gerekli . Ama ödev sitelerinde üyelii olan varsa verebilir . genede en büyük emegi senin harcaman gerekli kardes
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Desert-Tiger bunu yazdı:

Bisi diyecem ama alinma sakin . Bu ödevi sen aldin senin bisiylerle ugrasip yapman gerekli . Ama ödev sitelerinde üyelii olan varsa verebilir . genede en büyük emegi senin harcaman gerekli kardes

haklısın kardeş ama inanki bayağı uğraitım sonunda size danıştım biraz daha bilgi için yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim bi de kardeş sendeki o konular şiimi görür atatrsan sevinirim:msn:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FlareCaster
    FlareCaster's avatar
    Erkek

http://odevsiteleri.com/odevsiteleri/

Bu linkten internetteki birçok ödev sitesini özellikleriyle inceleyebilir, ödev aratabilirsin. Hangileri ücretli hangileri ücretsiz yazıyor. İşine yarayacaktır kesinlikle...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek
    nakamura2, ödevleri harungirisken@hotmail.com mail adresine gönderdim. umarım işine yarar...

spear
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    spear bunu yazdı:

nakamura2, ödevleri harungirisken@hotmail.com mail adresine gönderdim. umarım işine yarar...

çok saol eline sağlık!!!

Toplam Hit: 1727 Toplam Mesaj: 8