Odtü-Kuzey Kıbrıs Kampüsü
-
Arkadaşlar ben Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği seçmek istıyorum bu bölümün harcı ne kadar bilgisi olan varmı ?
-
Sammy bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar ben Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği seçmek istıyorum bu bölümün harcı ne kadar bilgisi olan varmı ?
-----------------------------Burs veriyorlarmış siteye bi bakıver hele hocam.
-
EnableTurk bunu yazdı:
Sammy bunu yazdı:
-----------------------------Burs veriyorlarmış siteye bi bakıver hele hocam.
-----------------------------hocam yıllık 11 milyar. tabi ekstre masraflarda olabilir kitap parası kayıt parası falan. kıbırsta ki okullar soyguncu. kendimden biliyorum :)
-
Hacı orayı siktir et. Kıbrısa geleceksen ya Doğu Akdeniz yada Yakın Doğu. Diğerleri ne kampus olarak nede eğitim olarak iyi değil. Belki birazda Girne Amerikan iyidir.
Hele odtu bildiğin köyde hatta köyün bile dışında :D
-
:) eyallah hocam herkese tesekkurler suan saüde okuorum ama kamu bana göre değil yırtmaya calısıorum
-
seadog bunu yazdı:
Hacı orayı siktir et. Kıbrısa geleceksen ya Doğu Akdeniz yada Yakın Doğu. Diğerleri ne kampus olarak nede eğitim olarak iyi değil. Belki birazda Girne Amerikan iyidir.
Hele odtu bildiğin köyde hatta köyün bile dışında :D
Kıbrıs kampüsünde okuduğu taktirde Ankarada okumuş gibi Odtü diploması alacak.Odtü diploması varken diğerleri akıllıca olmaz bence -
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği ataması çok az hatta az olacak. meb bilgisayr dersliklerini kapatıyor. İnşaat öğretmenliği gibi olacaksınız yani 3 yılda 1 kişi alacak :-(