ODTU Online Egitim Kursu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

beyler az once boyle bir email aldim odtu den http://idea.metu.edu.tr/

online bilgisayar teknolojileri sertifika programlari varmis 9 ay suruyormus iyide para istiorlar tabi.

bu program hakkinda bilgisi olan varmi orada okuyan bu egitim is yapar mi yapmaz mi 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

zorkaya mürit var odtüde bilgisayar mühendisliği okuyodu yanlış hatırlamıyosam biliyodur muhtemelen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Öğrenci isen ve peşin ödersen fiyat düşüyor baya. Hiç bi şekilde programlama falan bilmeyen birisi bile yazılsa, olur mu acaba? Olabilir ise yazılabilirim aslında belki.. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

ogrenci degilim malesefki de en az universite ogrencisi yada mezun demis adamlar kayit on kosullarinda bolum falan belirtmemisler yada bilgi seviyesi. 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

https://eksisozluk.com/odtu-bilgi-teknolojileri-sertifika-programi--4073689

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    cuneyd bunu yazdı

Öğrenci isen ve peşin ödersen fiyat düşüyor baya. Hiç bi şekilde programlama falan bilmeyen birisi bile yazılsa, olur mu acaba? Olabilir ise yazılabilirim aslında belki.. 

Programlama bilmesende genel olarak bilgisayar terimlerini bilmen yeterli olur amaç eğitim hocam. Derslere bakmıştım java öğretiyorlar. Web programala olarakta sanırım asp.net öğretirler. Boş zaman + para varsa değerlendirilebilir.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 914 Toplam Mesaj: 6
online kurs odtu