ODTU Online Egitim Kursu
-
beyler az once boyle bir email aldim odtu den http://idea.metu.edu.tr/
online bilgisayar teknolojileri sertifika programlari varmis 9 ay suruyormus iyide para istiorlar tabi.
bu program hakkinda bilgisi olan varmi orada okuyan bu egitim is yapar mi yapmaz mi
-
zorkaya mürit var odtüde bilgisayar mühendisliği okuyodu yanlış hatırlamıyosam biliyodur muhtemelen
-
Öğrenci isen ve peşin ödersen fiyat düşüyor baya. Hiç bi şekilde programlama falan bilmeyen birisi bile yazılsa, olur mu acaba? Olabilir ise yazılabilirim aslında belki..
-
ogrenci degilim malesefki de en az universite ogrencisi yada mezun demis adamlar kayit on kosullarinda bolum falan belirtmemisler yada bilgi seviyesi.
-
-
cuneyd bunu yazdı
Öğrenci isen ve peşin ödersen fiyat düşüyor baya. Hiç bi şekilde programlama falan bilmeyen birisi bile yazılsa, olur mu acaba? Olabilir ise yazılabilirim aslında belki..
Programlama bilmesende genel olarak bilgisayar terimlerini bilmen yeterli olur amaç eğitim hocam. Derslere bakmıştım java öğretiyorlar. Web programala olarakta sanırım asp.net öğretirler. Boş zaman + para varsa değerlendirilebilir.