folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ODTÜ'de Polis: "Kaçmayın Lan Atatürk'ün Piçleri!"

ODTÜ'de Polis: "Kaçmayın Lan Atatürk'ün Piçleri!"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Doğrulanmamış Haber.

Sosyal Medya kaç gündür bununla çalkalanıyor.

Facebook'tan bir kaç sayfanın paylaşımları;

Takunya: "Kaçmayın Atatürk ün piçleri..!" diye bağırıyorsa o polis TÜRK milletinin polis değildir 

Faşizme Karşı Birleşik Cephe (FKBC): ODTÜ’de polis: "Kaçmayın Atatürk ün piçleri!" diye bağırıyorsa; Mesele sadece ağaç değil sen hala anlamadın mı? (Gezi’de tanığıyız tekbir getirip gaz bombası atıyorlardı, Suriye’ye göndersek polisi ne?)

T.C Çapulcular: ODTÜ'de "Kaçmayın Atatürk'ün piçleri" diyen polisin ettiği yemin aynen şu :

“Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, Atatürk İlke ve İnkılâplarına Anayasada ifadesi bulunan Türk Milliyetçiliğine sadakatle bağlı kalacağıma Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarını Milletin hizmetinde olarak, tarafsız ve eşitlik ilkelerine, bağlı kalarak uygulayacağıma, Türk Milletinin, Milli, Ahlaki, İnsani, Manevi ve Kültürel değerlerini benimseyip, koruyup bunları geliştirmek için çalışacağıma, İnsan Haklarına ve Anayasanın Temel İlkelerine dayanan, Milli, Demokratik, Laik bir Hukuk Devleti olan, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarımı bilerek, bunları davranış halinde göstereceğime namusum ve şerefim üzerine ant içerim"
    Namus , Şeref ?

DoluSözlük'te de aynı şekilde paylaşımlar bulunmakta.

Twitter'da da #direnODTU tagı altında sürekli bu söz konuşuldu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

Polis ile halkın arasını açmış olan provakatörlerin de uydurması olabilir. Fakat gerçekten polis böyle bağırmışsa, polis teşkilatı içerisinde şeriatçı oluşumların giderek arttığını söyleyebilirim.

xxx
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

ne cabuk gaza geliyorsunuz lan sence bir polis bu lafi edebilir mi ? o bence aminakodugumun picleri demistir :)

DOĞRULANMAMIŞ HABER DİYORUM AQ

kim gaza gelmiş sizli bizli konuşuyorsun hocam? Olanı yazdım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    JRalche
    JRalche's avatar
    Erkek

feyk bunlar yahu birakalim bu isleri. hem dediyse ne olacak? en fazla cikar iki mahkeme sonra tutuksuz yargilanma sonrasi malum..

veyahut hukumet aleyhinde gosteri yapanlar, bayrak yakanlara ne oluyo? onlarda ayni iki mahkeme sonra yallah disari.

once adaleti saglamak gerek. gerisi bos.

Öldüm, dirildim..yeni hayat
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

Dogrulanmamis biseyi niye paylasiyorsunuz ya iui ya gotumde boncuk buldum ama henuz dogrulanmadi haberiniz olsun bu ne sacma bisey ya

bak güzel kardeşim, sosyal medyada fazlasıyla yer buldu ve büyüdü.

Belki aramızda işin aslını bilen vardır. Bugün müridin imzasında bile bu olaydan bahsedilir olmuş durumda. Haber sitelerinde pek fazla çıkan birşey olmadı sadece yerel basınlar paylaştı bu haberi. Üstüne doğrulanmamış yazmamım sebebi de videosu veya kanıtı olmaması.

konuyu baltalamaya uğraşacağına git notere götünde bulduğun boncuğu doğrulat ne boş beleş konuşuyorsun ya.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

demez demiyorum fetoşçu polisler diyebilir ama bu kadar ulu orta gazetecilerin arasında demek bu lafı Güven Özveri Tecrübe ister

ama bizzat kanıt olmadan böyle bir şey var demek yanlış olur video ses kaydı vs olsaydı o zaman konu hakkında daha detaylı konuşabilirdik. bna aspargas gibib geldi inananam böyle bir şeye 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

Dogrulanmamis biseyi niye paylasiyorsunuz ya iui ya gotumde boncuk buldum ama henuz dogrulanmadi haberiniz olsun bu ne sacma bisey ya

bak güzel kardeşim, sosyal medyada fazlasıyla yer buldu ve büyüdü.

Belki aramızda işin aslını bilen vardır. Bugün müridin imzasında bile bu olaydan bahsedilir olmuş durumda. Haber sitelerinde pek fazla çıkan birşey olmadı sadece yerel basınlar paylaştı bu haberi. Üstüne doğrulanmamış yazmamım sebebi de videosu veya kanıtı olmaması.

konuyu baltalamaya uğraşacağına git notere götünde bulduğun boncuğu doğrulat ne boş beleş konuşuyorsun ya.

iyi işte amacına ulaşmış sosyal medyada tüm mallar fazlasıyla büyüttü olmayan birşeyi

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 2124 Toplam Mesaj: 7