ODTÜ"Den Programlama Yarışması
-
ODTÜ Bilgisayar Topluluğu, üniversite öğrencilerini bilgisayar bilimlerine teşvik etmek için "Programlama Yarışması" düzenledi.
ODTÜ Basın Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada, ODTÜ Bilgisayar Topluluğunun üniversite öğrencilerini bilgisayar bilimlerine teşvik etmek, Türkiye’nin problemlere hızlı, doğru ve eksiksiz çözümler bulan mühendisler kazanmasına yardımcı olmak amacıyla "Programlama Yarışması" düzenlediği bildirildi. Yarışmaya, üniversite öğrencileri üçer kişilik ekipler halinde yarışmaya katılabilecek.
Açıklamada, internette yapılan bir ön eleme sürecinden ve ODTÜ’de gerçekleştirilecek bir finalden oluşan yarışmanın sorularının "http://www.cclub.metu.edu.tr/yarisma/" adresinden yayınlanmaya başlandığı belirtildi.
Ön eleme sürecinin 8 Nisan 2008 tarihinde sona ereceği, ön eleme sorularına en kısa yoldan, en etkili ve verimli çözümler üreten grupların 19 Nisan 2008 tarihinde yapılacak finale katılacağı kaydedildi.
yarişma içeriğini biraz inceledim ve 2-3 li gruplar halinde olucak.yarışma katılmadan önce ön öleme soruları varmış onlar çözüldükten sonra 8 nisan a kadar gönderilecekmiş.bayağı bi geniş kapsamlı iyi bi organize edilmiş bi yarişma diye düşünüyorum. yukardaki linkte daha bi yarışmanın detayı var.bakalım yarın ark'lar ile konuşup katılmak istiyorum açıkcası :) ama final haftam olduğu için daha daha sonraya kalır ki 8 nisan daha var :) TBT den de katılan belki olur diye söylemek istedim .
Gönderdiğiniz programlar, Linux işletim sistemi kurulu olan bir bilgisayarda derlenerek değerlendirilecek :|