folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Ödüllü Turnuva

Ödüllü Turnuva

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Elektronik sporlar adına strateji oyunlarının kurallarını belirleyen Starcraft 2 nin Ödüllü Turnuvası yapılacakmış. 

kayıtlar ve ödül açıklamaları sitesinde. 

http://www.wsvgdunyasampiyonasi.com/oduller.html

12.000 papel türkiye birincisine. + Maldivlerde 20.000 papellik ödülü kazanmak için büyük finallerde oynma şansı. yol gidiş dönüş konaklama masrafları sponsorlardan imiş.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Türkiye birinciliği için nasıl bir turnuva olacak bilmiyorum ama dünya birinciliğini gene koreli bir eleman alır kesin.

Adamların milli sporu starcraft :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Türkiye birinciliği için nasıl bir turnuva olacak bilmiyorum ama dünya birinciliğini gene koreli bir eleman alır kesin.

Adamların milli sporu starcraft :D

abi adamlara fark etmiyor bütün çekikler her oyunda zirveye oynuyor.

artık çekik gözün hile sayılması lazım :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 1026 Toplam Mesaj: 3
oyun turnuva