folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Off Off Yapamadım Somee İle İlgili

Off Off Yapamadım Somee İle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    müridler ya ben web site olayına bulaştım sanki pok var :d neyse hazır bir portal buldum asp de somee ye koyamıyorum bir türlü portalın içinde açıklama varda kafa patlat ğatlat anlamadım bir türlü someyi de çözemedim açıkçası somee ye ftp den mi dosya aktarıyoruz denemek için tek dosya atıyorum bişi farketmiyor illa bütün dosyaları atmam mı lazım ya biri bana yardımcı olursa sebinitim yada aasp kurulabilen türkçe cpanel olan bir beleş host sölerseniz sevinirim yada yardım edin çıldırmadan önce

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek
    mrb.tek dosya ile portal kurulduğu nerde görülmüş.kurmaya çalıştığın portalın ismini yaz yardımcı olalım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    max web portal v2,11 işte bu ya ne bilim tek dosya attım bakim ne olucak diye 80 b hepsi o yüzden off offfff sıyırcm şimdizaten sıyırdımda ben içindeki beni oku dosyasını upload ettim okuyp bana anlatın olmazsa anlıycam dilde daha iyi olur :d çok teşekkürler
    http://www.hemenpaylas.com/download/587422/BENIOKU.HTM.html

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    maxwebportal kurma başka bişi kur tüm klasörleri fln at
    default.asp war someede başlangıç sayfası hiç değilse içen yönlendirme tagını yaz anasayfana yönlendir kur takıl kafana göre

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 1324 Toplam Mesaj: 4