Offer Nissim Ft Maya[İn Your Eyes][MP3]
-
Arkadaşlar 2 gundur evde hasta bir şekilde yatıyorum yavaş yaşamak bana göre değil cok sıkıldım bunalıma girdim nerden şişti bu bademcikler bayram üstü nyse butun gun mp3 dinledim simdi bi parça geldi rastgele winampta böle dinlerken cok değişik duygulara kapiliyorum yüreğim cıkcak gibi oluyo yaz geceleri falan aklıma geliyor :) nyse vocal in sesi cok tatli bayılacaksınız...
yorumları bekliyorum...
lütfen konumda herhangi bi sebepten dolayı polemik yaratmayın... hiç kaldırcak halde değilim tatli bir sohbet olursada daha memnun olurum :) teşekkürlerBuyrun Link : http://www.zshare.net/audio/19539636dac27708/
-
sen bide offer nissim ft maya - only you yu dinle o daha güzel
-
GeForce bunu yazdı:
-----------------------------
sen bide offer nissim ft maya - only you yu dinle o daha güzel
-----------------------------oda var dostum ama tahribatta muzik kültürü yok galiba :S baksana konuya senden başka kimse bişi yazma gereği duymamış ama nyse no prob ^^ teşekkürler yazdığın için
-
mp3 yasak:)
-
livane bunu yazdı:
-----------------------------
mp3 yasak:)
-----------------------------nasıl yasak millet rap albulerini rap şarkılarını vb... versin biz verince mi yasak oluyor anlamıyorum...
forum kullarına yeteri kadar titizlikle uymaya çalışıyorum fakat her bi konumda pürüz çıkarıyolar :)nyse teşekkür ederim...