Office 2003 Hata
-
arkadaşlar.office 2003 te benim bir sorunum var..word dosyasını açmak istediğimde hata 25090 office kur, kaynak alt yapısında bir sorunla karşılaştı uyarısı çıkıyo..bana acil yardım ederseniz sevirim.
-
office i tümden sil bidaha yükle yüklerken tam yükleme yap;)
-
yakın bir tarihte bir program flan yuklediysen sistemini o tarihe geri al boylece minumum verikaybıyla çıkarsın hata yine devam ederse (bu arada bu hata daha yeni oluyor die düşünrek anlatıyorum) Nod32 nin güncellemerini yaparak tarat bi.Sorunun çözülür.Tabi pc'nin bir ağa bağlı olmadiğini varsayıyorum..
Not:benimkilerden once arkadasin dedigini denemen daha mantıkli ama ben bunu denedin warsaydim :D -
geri yükleme yapamıyorum.bir sorun var.tarih bulamıyorum ve kendim tarih oluşturamıyorum..ayrıca tekrar kurmak için cd yok..uyarıda sistem hatası:-2147023838.bu sorunun nasıl çözüleceği konusunda bilgi edinmek için
C:program files/microsoft office/office 11/1055/SETUP.CHM uygulamasını açın ve yardımda office kaynaj altyapısı sözcüklerini aratın...........ben hepsini sırayla yaptım...sadece en son setup.chm dosyasını bulamadım..
-
lütfeeenn yardııımmm edin..arkadaşlar..!!
-
Hocam yeniden kur hatasın sorunu ne olursa olsun o yazıyı cıkartır sana zaten...
Dosyalarından birisi bozulmuştur büük ihtimal...
-
evet.haklısın..setup.chm uygulaması çalışmıyor zaten.dosya silinmiş muhakkak.ya da bambaşka türlü bişe:)hiç şansım yok mu acaba yüklemeden..benim kota doldu..office 2003 te az mb deil..yardımın için saol...herkese slm yola dvm.
Toplam Hit: 5592 Toplam Mesaj: 7