Office 2007 Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murky2394
    murky2394's avatar
    Erkek

S.a öncelikle iyi aksamlar babalar bi sorunum var arkadaş bilgisayarıma format çaktı ve programları kendisi kuran bi dalgayla kurdu office 2007 yuklu ama acarken acmıyor güncelliniyor die bi hata verıyor

The Setup conroller has encountered a problem during install. please review the log files for further information on the error

bu hata cıkıyor buna tamam diyince bu yukleme paketi dil secimini desteklemiyor program ekle kaldırdan onar yaptım kaldrı dedim hiç bi şi olmuyor şimdi ben 2003 kurmak istiyorum ama bunu nasıl kaldırıcam kalkmıo aq meleti :) yardımcı olursanız sevirm.. şimdiden teşekürrler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

2007 nin cdsini bulup oradan kurulum calıştırıp onun üzerinden uninstall etmeyi deneyin,

2007 nin dili ingilizce sanırım, ingilizce office 2007 kullanın kaldırmak için...

Eğer kalkmıyorsa 3. parti uninstall programları deneyebilirsiniz

uninstall plus gibi

daha sonra office 2003 yüklersiniz...

Ama tavsiyem, böle sacma sapan bir şekilde editlenmemiş bir windows cd si ile temiz bir kurulumdur...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1060 Toplam Mesaj: 2