Office 2007 Outlook Şifre Sorunu
-
Şimdi olay şu şirket arkadaşa outlook hesabını kurulu bir şekilde laptopuyla birlikte veriyor şifrenin ne olduğu konusunda kimse bi bilgi vermemiş adama bende doğal olarak kendin değiştirmeyi dene dedim hotmail gibi önceki şifreyi istemezse değişir herhalde dedim şifreyi bir değiştirdik artık mail atamıyoruz hesabından ve sürekli şifre sorup duruyor. Al-ver'den sıkıntı olduğunu doğruladık kesin bir şekilde.
Outlook üzerine bilinen ne kadar passwrod recovery tool varsa denedim olmadı. Eski şifreyi bulamadık şimdi benim sorum şu eski şifreyi bilsek herşey hallolur mu ? Bu amk outlook'unun şifresini biz nasıl değiştirebiliriz ? -
hocam şirketin IT sine danışdayi daha hızlı aksiyon alınabilir gibi geldi.
Başka yöntem aklıma gelmedi -
hocam naptın hotmail gibi nasıl değişsin, outlook'a girdğin şifre zaten aktif şifre olmalı, outlook şifreyi serverla teyit eder, değiştiremez.
%99 bulamazsınız boşuna uğraşmayın.
-
hocu,
Kuvvetle muhtemel etki alanına dahildir. ctrl+alt+delete ekranı geliyor mu? eğer geliyorsa oradaki şifresidir. Kullanıcı adı da domain\username olarak gözükür. Outlooka bu şekilde girin bilgileri. Eğer gelmiyorsa, workgrouptur. Geriye mail serverın Exchange mı yoksa dengi bir 3rd party ya da pop mu olduğu kalıyor. webmail adresi var mı? oradan girmeyi denesin bir de.