folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Office Dosyalarını Pc Üzerinden Nasıl Faklarım

Office Dosyalarını Pc Üzerinden Nasıl Faklarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar işyerinde hp 5610 tarayıcı faks yazıcı özelliği olan bir makinam var bunun kendi yazılımı sayesinde direk bilgisayardan kendi içindeki faks sayfalarını düzenleyerek faks göndere biliyorum ama harici olarak hazırladığım doc xls uzantılı dosyaları direk fakslayamıyorum bunun için ne tavsiye edersiniz bana ?

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

faks modemin varmı

hani cırcır ötenlerden :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

faks modemin varmı

hani cırcır ötenlerden :))

nası özlemişim o sesi internete bağlanırken duymay heyy hey

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    10 sene önce vardı cır cır öten 56k modemim :( hatırlarmısnız dostlar 146 servis numarası vardı...

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Eğer driverlarını doğru olarak yüklediysen yazıcı ve  faklar kısmında Hp office jet 5610 series fax diye bi seçenek olması lazım.

Dosyayı açtıktan sonra Dosya==> Yazdır==>Yazıcı Adı kısmından yukardaki seçenek üzerinden yazdıracaksın.

Sana faksla ilgili bilgilerin olduğu sayfa açılacak burdan işini halledersin.

Driverları Hp update sitesinden bulabilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

real_agabey bunu yazdı:

Eğer driverlarını doğru olarak yüklediysen yazıcı ve  faklar kısmında Hp office jet 5610 series fax diye bi seçenek olması lazım.

Dosyayı açtıktan sonra Dosya==> Yazdır==>Yazıcı Adı kısmından yukardaki seçenek üzerinden yazdıracaksın.

Sana faksla ilgili bilgilerin olduğu sayfa açılacak burdan işini halledersin.

Driverları Hp update sitesinden bulabilirsin.

Eyvallah yav meğer gözümün önünde duyormuşta görmüyormuşum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

:d

Hadi bakalım

Toplam Hit: 918 Toplam Mesaj: 7