folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Office Programlarını Yükleyememe Sorunu Ve Excell İstek

Office Programlarını Yükleyememe Sorunu Ve Excell İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Kısaca office programlarını yükleyemiyorum. Excell de kardeşim için A-4 kağıt boyuna uygun formatta bir servis listesi hazırlamam gerekiyor. 

Sorun-1 (Office kuramıyorum , ne yapmalı?)

Arkadaşlar windows 7 işletim sistemi kurulu laptop da çalıştırdığım bir program kurduğum programı cracklerken orjinal işletim sistemini aktif hale getirmeye çalıştı. Sonrasında Office 365 kullanamaz hale geldim.

Oğrenci mailim ile sitelerinden hesap açıp verilen linkten tekrar kurdum fakat yine açılmadı. Hepsini kaldırdım (Kayıt defterini temizledim) sıfırdan kurayım dedim şimdi de bilgisayarınızda daha yüksek bir sürüm veya beta sürümü yüklü diyor. Kayıt defterinde, C dizininde veya program kaldır alanında office ait birşey yok.

Bilgisayara format atamam. Üstünde çalıştığım bir proje var vaktim az.

Bu sorunu çozmenin bir yolu var mıdır bildiğiniz ?  Ayrıca temiz crackli office varsa link verirseniz sevinirim.

Sorun-2 (Servis formu)

Aşağıda fotosunu eklediğim formatta servis formunu Excell de hazırlayıp atacak bir cengaver var mıdır ?

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

google docs servisini veya yazılım istiyorsan libreoffice veya open office kullanabilirsin.  

microsoft office için 2013 kullanabilirsin crack bile olmadan serialle falan haleldiliyor bir şekilde 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    coder2 bunu yazdı

Kısaca office programlarını yükleyemiyorum. Excell de kardeşim için A-4 kağıt boyuna uygun formatta bir servis listesi hazırlamam gerekiyor. 

Arkadaşlar windows 7 işletim sistemi kurulu laptop da çalıştırdığım bir program kurduğum programı cracklerken orjinal işletim sistemini aktif hale getirmeye çalıştı. Sonrasında Office 365 kullanamaz hale geldim.

KMSpiço mu yaptı bu olayı ?  

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı

google docs servisini veya yazılım istiyorsan libreoffice veya open office kullanabilirsin.  

microsoft office için 2013 kullanabilirsin crack bile olmadan serialle falan haleldiliyor bir şekilde 

KMSpiço dışında office 2016yı nasıl full yaparız ? 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı
    coder2 bunu yazdı

KMSpiço mu yaptı bu olayı ?  

10 gün falan geçti üstünden. O kadar çok program indirdim ki o sıra hangisi sebep olmuştu inan tam hatırlamıyorum.

Ayrıca office 2013 te yüklemeye çalıştım. O da yüklenmedi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

Yapamadıysan benzerini yapmaya çalıştım

https://ufile.io/cj9af

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bu excelde değil wordde yapılır hemen yapıp atayım

edit:

https://drive.google.com/file/d/1OQAlXrNr-pBUH0PML1iQgIRx_pbvLOxn/view?usp=sharing

yunusdogan tarafından 07/Nis/19 12:31 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

bu excelde değil wordde yapılır hemen yapıp atayım

edit:

https://drive.google.com/file/d/1OQAlXrNr-pBUH0PML1iQgIRx_pbvLOxn/view?usp=sharing

Teşekkürler hocam. İşimi fazlasıyla gordü.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

office uygulamasını sağlıklı bir şekilde şu microsoft tool'u ile kaldırabilirsin diye tahmin ediyorum.

https://go.microsoft.com/?linkid=9815935

Toplam Hit: 1641 Toplam Mesaj: 9
office yükleyememe