Officeden Anlayan Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar netten bir sunum buldum izmirle ilgili bunu powerpointte nasıl düzenleyeceğim bir kaç şeyi çıkaracağım içinden de hani powerpointte sayfa sayfa düzenliyoruz fakat .pps de yapamadım sadece slayt izleyebiliyorum.

http://www.4shared.com/get/jBDbvQyH/ZMR__GENEL_BLGLER_.html

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

önce boş bir poweroint aç. sonra sol yukardan, dosyadan, aç de. ondan sonra bu pps nin yerini göster. sana powerpointte açıyor. sıkıntı yok. düzenleniyor. denedim şimdi.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:
    -----------------------------

önce boş bir poweroint aç. sonra sol yukardan, dosyadan, aç de. ondan sonra bu pps nin yerini göster. sana powerpointte açıyor. sıkıntı yok. düzenleniyor. denedim şimdi.

hay allah razı olsun hocam :)

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

rica ederim. işin görüldüyse ne mutlu.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:

rica ederim. işin görüldüyse ne mutlu.

hocam renkli yazı yazma kısmını bulamadım yahu şu 2003 e alışamadım

Toplam Hit: 588 Toplam Mesaj: 5