Ofice 2003 Ve 2007 Crack [İstek]
-
hojam sorun şudur sistemim win7; 2007 ofis serialden kuruldu etkinleştirme istedi crack yaptım uyarı gitti, 1 hafta sonra yine etkinleştirme istedi, yapmadığım registry ayarı indirip denemediğim crack (neredeyse) kalmadı a.q illede etkinleştirme istedi, pogramı komple kaldırdım registry izlerini de silip farklı bir sürümü kurdum netice aynı... ulan g.tü boklu bir ofisi crack edemiyorsam 2003 kurar onu kullanırım dedim; demez olaydım a.q. aynı etkinleştirme mevzuusu yine çıktı ve xls dosyalarındaki kendi tanımladığım özel tarih formüllerini de imha etti... win7 ve crack ofis kullanan arkadaşlardan ricam kullandıkları patch dosyalarıdır.
-
office 2007 orjinalleştirme sorununu ben de çok yaşadım en son çözüm bu işe yaramıştı sen de deneyebilirsin;
http://rapidshare.com/files/385083345/Make_Office_2007_Genune_working.rar
-
2003 için olanı var mı?
-
2003 için olanı denemedim 2007 için verdiğim çalışıyor onun yanında gelen 2003 için orjinalleştirme txt içeriği şu şekilde;
-------------------------------------------
How do you change the installation key without reinstalling Office?
Close all Office applications that are open. Open the registry editor (Start menu, Run, type regedit)
Find the following registry key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\11.0\Registration
The Office suite and any applications you installed individually will each have a registry key, identified by a GUID which resembles this one:
{90110409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9}
Look at the data values for the application name, then delete the two ProductID keys - (DigitalProductID and ProductID).
Open the application (any of the Office applications if you changed the suite key) and enter the correct CD key. If you already activated Office, you'll need to reactivate it using the correct key.
Correct CD key : bb29x-7gwyd-ct2jf-x8y7m-8xxvm---------------------------------------------