Ofis İçin Ajanda Takip Programı
-
arkadaşlar merhaba,
ofis içinde kullanabileceğim, günlük ufak tefek notları kaydedebileceğim, döviz kurlarını vs. takip edebileceğim, tavsiye edebileceğiniz güzel bir program varmıdır.
-
Nasıl birşey istiyorsun tam anlayamadım ama, Ben not yazıp düzenleyip, hatta pc yanımda olmasa bile internet üzerinden takip edebildiğim "Evernote"u kullanıyorum. Bir bak istersen :)
-
Outlook takvim özelliği bana yeterli geliyor.
Döviz Kurları her zaman sadece tcmb den bakıyorum.
-
evernote iyi olabilir. teşekkürler.
-
Darkparadise bunu yazdı
Nasıl birşey istiyorsun tam anlayamadım ama, Ben not yazıp düzenleyip, hatta pc yanımda olmasa bile internet üzerinden takip edebildiğim "Evernote"u kullanıyorum. Bir bak istersen :)
Onunda premium çok pahalı ya şu google keep ios a gelse artık iyi olacak.
Androidse telefonun google keep'e bak hocam.Hem telden hem pc den mis gibi -
gokcan bunu yazdıDarkparadise bunu yazdı
Androidse telefonun google keep'e bak hocam.Hem telden hem pc den mis gibiHakikaten not için google keep mükemmel. Telefonumda not tutmak icin kullaniyorum.
-
opusdei bunu yazdıgokcan bunu yazdıDarkparadise bunu yazdı
Androidse telefonun google keep'e bak hocam.Hem telden hem pc den mis gibiHakikaten not için google keep mükemmel. Telefonumda not tutmak icin kullaniyorum.
yalnız evernote da dehşetül arz.Kart vizitin fotoğrafını çekiyorsun fotoğraftaki bilgileri çevirip vcard olarak kayd ediyor o kadar sağlam
-
Everynote a hic ihtiyacım olmadı. En çok kullandığım iş uygulamaları excell outlook. Benim olayım mail ajanda ve takip.