folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ofis İçin En Kullanışlı Hepsi Bir Arada Yazıcı ?

Ofis İçin En Kullanışlı Hepsi Bir Arada Yazıcı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

arkadaşlar mrb, Ofiste kullanmak üzere renkli lazer yazıcı lazım bana. 3 adet alacağım fiyat max adet başına 12** tl olmalı.

özelik olarak 

lazer olmalı 

tarayıcı olmalı.

ethernet portuna sahip ağa dahil ediliyor ve kullanıcı bazlı tarama yapabiliyor olması lazım.

toner masrafı düşük kaliteli baskı yapması lazım.

toneri tekrardan doluma uygun olmalı.

ve bilgisayar yazılımında arıza çıkarmadan win xp ve üzeri ve mac e rahatca kurulma imkanına sahip bi yazıcı arıyorum.

hali hazırda ofisinizde kullandığınız ve memnun olduğunuz bir yazıcı varsa marka model alabilirim arkadaşlar. 

Şimdiden teşkkür ederim tavsiyeleirniz için. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hocam ben ofis için şunu söyleyim çok ufonksiyonlular pek uzun ömürlü olmuyor

am bi hp tarayıcı al bi lexmark yazıcı yardır gitsin 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

lexmark'ın  ofis ürünleri oldukça iyi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

takibe takip

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

Biz ofiste bunu kullanıyoruz. Oldukça memnunuz daha demo tonerleri bitmedi üzerindeki. http://www8.hp.com/tr/tr/products/printers/product-detail.html?oid=6782843

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Hocam ben ofis için bu yazıcıyı aldım. Bizim yazıcı işlerine bakan bu işlerle uğraşan eleman tavsiye etti.

Kullanıyorum bir sıkıntısı yok memnunum. Bi incele istersen.

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-laserjet-pro200-m276nw-fotokopi-tarayici-faks-wi-fi-renkli-laser-yazici.html

Not late for nothing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

buverdiğiniz altler zaten diğer ofis de mevcut :/ ne yapsam bunlardan mı alsam yine ben yahu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

prof makina markası önerebilirim. makinaların malzeme kalitesi en iyileri. zaten drum, frırın örneğin 5000 kopyada çizmeye yada kullanıcı zımbalı kağıt geçirdiğinde patlaması gibi değişmesi gerekir. uzun ömürlü Temiz kullanıldığında 20 yıl kullanabilirsin. Bizdeki Ricoh 8 yıllık fırın arızalandı. değiştirmek için firmayı çağırdım servis daha makina sıfır diyor halbuki ofiste hergün yüzlerce sayfa basılıyor ve 8 yıllık

1. Oki

2. Ricoh

3. Kyocera

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Matbaada calistim aksama kadar baski yapiyorduk

EPSON aliyorsun

1500 tl gibi birsey

doldurmali aksama kadar baski yaptik cok zor bitiyor. 

Renkli

scannerli

dokunmatik ekrani var

kablosuz wifi ile de calissada biraz tekliyordu kablolu daha iyi

Canavar gibiydi. 56x birseydi modeli istersen bulurum adini. Ama bir üst modelide varmıs. 

Canon sakin alma intihar ettirir adama. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Ricoh Mp 201 spf

Toneri yaklaşık 8000 kopya çivarında gidiyor gidipde printer alıp kartuşlarını doldurmakla uğraşaçağına fotokopi üstüne printer eklenmiş bir makina alırsan rahat edersin belirli kopya sayılarında bazı parçalarının değişmesi gerekiyor yaklaşık 60k da drum kite ve bir üst merdane değiştirirsin makinan olur sana sıfır gibi makinanın ömrüde 200-250k çivarındadır makinada fotokopi fax tarayıcı ve printer var network üstünden çalışıyor taramaları user in paylaşıma aşmış olduğu klasöre direk olarak atabiliyor pdf ve jpeg tiff formatında renklide tarayabiliyor dersenki direk maile atsın oda var uzun ömürlü bana sıkıntı yaşatmıçak birşey istiyorum dersen bu senin işini görür.

(Kulanan biri olarak değil bunların teknik servisinde çalışan biri olarak yazıyorum.)

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Orjinal toner kullanmanızı tavsiye ederim. Haberim olsun.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆