folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Ofiste Çekmeyen Telefonları Nasıl Çektiririz?

Ofiste Çekmeyen Telefonları Nasıl Çektiririz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prokto
    prokto's avatar
    Erkek
    Şimdi olay şu: Benim çalıştığım ofis bahçe katında.SOkak hizasından ortalama 1-1,5m kadar aşağıda ve 3-4 m kadar sokak hizasından içeride.Benim problemim ofisin içerisinde cep telefonlarımız çok az çekiyor.Konuşmalarımız genelde yarıda kesiliyor ve bu da hiç hoş olmayan 1 durum doğuruyor.Acaba bahçe duvarına alüminyum folyo kaplasak bahçedeki telefon dalgalarını içeri yansıtırmı? veya ofisin içerisinde telefonlarımızın çekmesi için ne formül üretebiliriz?  YArdımcı olacak arkadaşlar olursa onlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu imza çok eskidi artık...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ravage
    Ravage's avatar
    Erkek
    aliminyum folyodan uydu tak...

Buralar bizden sorulur... Ravage@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    beyoğlundaki işyerimizin bodrumunda ofisimiz var.orda da çekmiyodu hiç.turkcell'i aradım söledim.1 haftaya muhteşem çekmeye başladı.bi ara istersen işe yarıyo.sanırım bölgedeki istasyonlarını güçlendiriyolar.

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Çatıya Çık :D

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

nokia ise telefon *3370# yap telefonculuk yaparken işe yarardı (telefonun antenini güçlendirir ancak batarya harcamasına sebep olur)

Symbian teelfonlarda işe yarayacağını hiç zannetmiyorum :) birde tcell ve vodafone ilgililer bu konuda ama avea ilgileniriz der daha da düşer

kalitesi yani öle bi durum :) iptal etmek içinde 4270 olması lazım ama tam hatırlamıyoruım 3310larda falan işe yarıo 

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prokto
    prokto's avatar
    Erkek
    kokainman bunu yazdı:
    -----------------------------
    beyoğlundaki işyerimizin bodrumunda ofisimiz var.orda da çekmiyodu hiç.turkcell'i aradım söledim.1 haftaya muhteşem çekmeye başladı.bi ara istersen işe yarıyo.sanırım bölgedeki istasyonlarını güçlendiriyolar.
    -----------------------------

Az önce turkcell in web sitesinden müşteri hizmetlerine bir mesaj bıraktım.Birazdan da müşteri hizmetlerini araycam ki garanti olsun.Ofiste Avea çok net çekiyo(Tuvalette bile full) Vodafone yi daha denemek kısmet olmadı çünkü ihtiyaç yok.En önemlisi olan Turkcell ve o da sadece camdan kafayı çıkarttığında çekiyo.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

3210 a radyo anteni takmıştık.

sende dene istersen bi :D 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prokto
    prokto's avatar
    Erkek

Amele_2 kardeşim bizde çekmeyen telefon Nokia N70(turkcell).  Bu alet ofisin iç kısımlarında çekmiyo.Camdan kafanı çıkarırsan çekiyo ama :D Nokia 3650 ve Motorola V3 (Avea) çatır çutur çekiyo.

Toplam Hit: 2538 Toplam Mesaj: 8