Öfke Çöküş Ve Atalet
-
Zaman zaman psikolojik çöküşler herkesin başından geçer, bu tür dalgalanmaları bende kabul ettim ve yaşadım geçti.
Ancak bu sefer süresi uzadıkça uzayan bir bunalım geçiriyorum,
Nedenleri biliyorum ama bu sefer çözmek için hiç bir çabam yok, neden çabalamadığımıda bilmiyorum...
Su alan bir gemide etrafımdaki herkesi kıran bağırıp çağırıp bir filikaya binmeyi reddeden küfredilesi moron yolcu...
Sorunlar önümde çözümler kafamda ama onları hayata geçirecek gücüm yok ve gemi gittikçe batıyor.
Çözüme gitme yolunda çözüm arıyorum ve bu eylemsizlik bu atalet beni öldürüyor.
Profesyonel yardım önermeyin çünkü onların yönlendireceği çözüm zaten benim içimde, sadece ilham arıyorum,
Araba son sürat duvara geçirmeden ayağımı gaza basmak için bir güç, bu gücü nereden ve nasıl bulacağım?
-

-
Gravel says: Güç içinde, ümidini yitirme.
Hocam sen kendinin kendine devâ olacağını bilen kendinin ney olduğunu farkında olan birine benziyorsun sana ne deseler kendi eksininde filtrelediğinde saçma gelebilir.
Ama, en içini ferâhlatacak, nacizâne bir öneri yapabilirim maneviyatını gözden geçirebilirsin.
Bu yoruma güledebililrsin, ciddiye alıp sonucuda görebilirsin. -
Git iki rekat namaz kıl, gez dolaş monotonluktan oluyor.
-
hacı m.bozdağ ın sonsuzluk yolculuğu diye bir kitabı var ona bak ...
he birde yurtta falan kalıyorsan insanlara selam vermeyi onlara yemek ikram etmeyi dene insanlarla konusurkende kendi derdine düşme zaten herkez kendi derdinin çok olduğunu düşünüyor.... birde dışarı çıkarken saatlerce fön makinasıyla saçlarını fönleyip bugün insanların sana nasıl bakış açacağını düşünüyorsan... işin zor insanların yorumlarını boşver iyilik yap ama karşılık bekleme birileri gülecek kimisi zamanın da başka şeyler söylemiştir... gün gelir bunlara sen güleceksin çocukluk günlerine bir bak gülüp geçiyorsun sonsuzluk yolculuğunu oku daha iyi anlarsın dediklerimi.