Ogame
-
arkadaslar ben oyun arıyorum hesap devir edecek varmı acaba bana verebılırmı benım oyunum banlandıda bende ogame hastasıyımdır e 40 olursa cok makbule gecer şimdiden teşekkür ederim
msn serioususer@hotmail.com
-
Ben ogame oynuyorum. Hesap filanda bulurum. Nasıl hesap istiyosun n kadar puanı olsun istediğin öylesine iyi bi hesabım olsun diyosa bekle e 50 yi. Ama sen önce bi deki bana niye banlandın.
-
Cupofcoffee browser oyunlarında tekelini oluştumuş bir mürittir :) Travian olsun Ogame olsun her türlü taşşağı sağlar :)
La rs account dağıtıyom sanada lazım mı ? Lazımsa pm at :)
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Cupofcoffee browser oyunlarında tekelini oluştumuş bir mürittir :) Travian olsun Ogame olsun her türlü taşşağı sağlar :)
-----------------------------Sağol canım benim. Vallahi kendimi bişi sanmaya başlıcam şimdi :))) Senin yaptıkların yanında benimkiler ufak işler.
Bu arada alakası yok ama msn filan gelmiyosun yazıyım buraya Galiba yolculuk filmin buldum yani %96 ihtimalle:)
-
Cupofcoffee bunu yazdı:
-----------------------------Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Sağol canım benim. Vallahi kendimi bişi sanmaya başlıcam şimdi :))) Senin yaptıkların yanında benimkiler ufak işler.
Bu arada alakası yok ama msn filan gelmiyosun yazıyım buraya Galiba yolculuk filmin buldum yani %96 ihtimalle:)
banada bir hesap :Ppuanı çok olmasin az da olmasin sade :D:D:D
evren 28 olsun
nasil ama araba tarif eder gibi
-
Arkadaşlar bende oynuyorum şuan e40 tayım gelenleri beklerim. 1 milyon puanım var oyun nickim GenneraL
-
arkadaslar hesap öle cok yuksek bısı deıl ole cok kotu de ıstemıyorum ınt cafem var devam lı olarak oynuyordum ama banlandım
banlanma nedenımı acıklıyayım ızınsız bır abıme ay denemem oldu cok sevdıgım bırısı ıdı cok yardımları dokundu bana bende kıramadım ay denedık ama yakalandık tabe
banlanan oyunum ılk 800 de ıdı 4000 kom 20000 kadar hafıf 500 kadar muhrıp 1500 kadar fır fır ve 6 tanede rıp vardı oyun operatorlerıne ne soledıysem acmadılar oyunumu oyunda bulamadım sagdan soldan anlıcanız bır oyun lazım ılk 1000 de varsacok sevınırım bırde e 40 olmasını ısterım eger varsa bole bır arkadas hesabını bana devr edıcek cok sevınırım gozum gıbı bakarım bır daha da tovbe ay denemem kımseye canım cok yandı evlat acısı gıbı koyuyor adama cok ugrastım gerı almak ıcın ama olmadı sımdıden tesekkurler yardımlarınız ıcın...