Ogame

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

arkadaslar ben oyun arıyorum hesap devir edecek varmı acaba bana verebılırmı benım oyunum banlandıda bende ogame hastasıyımdır e 40 olursa cok makbule gecer şimdiden teşekkür ederim

msn serioususer@hotmail.com

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek
    Ben ogame oynuyorum. Hesap filanda bulurum. Nasıl hesap istiyosun n kadar puanı olsun istediğin  öylesine iyi bi hesabım olsun diyosa bekle e 50 yi. Ama sen önce bi deki bana niye banlandın.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Cupofcoffee browser oyunlarında tekelini oluştumuş bir mürittir :) Travian olsun Ogame olsun her türlü taşşağı sağlar :)
    La rs account dağıtıyom sanada lazım mı ? Lazımsa pm at :)

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    Cupofcoffee browser oyunlarında tekelini oluştumuş bir mürittir :) Travian olsun Ogame olsun her türlü taşşağı sağlar :)

Sağol canım benim. Vallahi kendimi bişi sanmaya başlıcam şimdi :)))  Senin yaptıkların yanında benimkiler ufak işler.

Bu arada alakası yok ama msn filan gelmiyosun yazıyım buraya Galiba yolculuk filmin buldum yani %96 ihtimalle:)

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    Cupofcoffee bunu yazdı:

Nikoteen bunu yazdı:

Sağol canım benim. Vallahi kendimi bişi sanmaya başlıcam şimdi :)))  Senin yaptıkların yanında benimkiler ufak işler.

Bu arada alakası yok ama msn filan gelmiyosun yazıyım buraya Galiba yolculuk filmin buldum yani %96 ihtimalle:)

banada bir hesap :P

puanı çok olmasin az da olmasin sade :D:D:D

evren 28 olsun

nasil ama araba tarif eder gibi

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmike
    ahmike's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bende oynuyorum şuan e40 tayım gelenleri beklerim. 1 milyon puanım var oyun nickim GenneraL

Sessiz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

arkadaslar hesap öle cok yuksek bısı deıl ole cok kotu de ıstemıyorum ınt cafem var devam lı olarak oynuyordum ama banlandım

banlanma nedenımı acıklıyayım ızınsız bır abıme ay denemem oldu cok sevdıgım bırısı ıdı cok yardımları dokundu bana bende kıramadım ay denedık ama yakalandık tabe

banlanan oyunum ılk 800 de ıdı 4000 kom 20000 kadar hafıf 500 kadar muhrıp 1500 kadar fır fır ve 6 tanede rıp vardı  oyun operatorlerıne ne soledıysem acmadılar oyunumu oyunda bulamadım sagdan soldan anlıcanız bır oyun lazım ılk 1000 de varsacok sevınırım bırde e 40 olmasını ısterım eger varsa bole bır arkadas hesabını bana devr edıcek cok sevınırım gozum gıbı bakarım bır daha da tovbe ay denemem kımseye canım cok yandı evlat acısı gıbı koyuyor adama cok ugrastım gerı almak ıcın ama olmadı sımdıden tesekkurler yardımlarınız ıcın...

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
Toplam Hit: 829 Toplam Mesaj: 7