Ogame De Yenilik
-
hocalar ogame yeni açılan evrenlerde andromeda barym de yeni görsel öğelere yer veriliyor oyun oynayışı aynı ama görselk kalitesi artırılmış ve güzel şık olmuş
ve artık 21. 52. 1. .42. evren diye değil isim evrenler isim olarak adlandırılacak
-
warmi tbt den oynayan ogame :) cok eskiden oynardik hehe
-
gençliğimi çürüttü bu oyun töbee :D
-
ogame kral oyun ya zamanında az oynamadım :)
-
ogame.org 43.Evren
ogame.com.tr 49 :)
-
İlk bi gazete nin ekinde görmüştüm.(O zamanlar tek bildiğim ie6 yı açıp abuk subuk browser oyunları oynamak 9-10 yaşlarındayım :D )Gittim bi hesap açtım.Hatta multi üyeliğin ne olduğunu bilmediğim için 8 - 10 tane açtım :D.Sonra babamı bulaştırdım.Evren 17 de bütün filolarımı kaybedince gururuma yediremeyip adama sağlam küfretmiştim :) çocuktum işte sonra babam 18.evrende oynamaya başladı.Yaklaşık bi 4 senedir de oynamaya devam ediyo :D 3-4 m puan var commander ya da subay olmadan
-
evren 5 te 2.5 senem gitti :D 1.000.000 puana varmıştımki oyunu bırakmak zorunda kaldım :( ne günlerdi beaa :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
gençliğimi çürüttü bu oyun töbee :D
-----------------------------al bendende o kadar bunun yüzünden lise bir tekrar ettim(gerçi balka davalarda vardı ya neyse:S)
-
E1 de ilk ölüm yıldızı yapan, ilk ay patlatma denemesi yapan bendim, bir zamanlar... :] emp vs hala devam ediyormu acaba:|
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
E1 de ilk ölüm yıldızı yapan, ilk ay patlatma denemesi yapan bendim, bir zamanlar... :] emp vs hala devam ediyormu acaba:|
-----------------------------dewam etse bile ben senin ülkeni bombalardim aheuahu ay mars jupiteirni patlardim :D