Oğlumun Tabletine Görüntü Ve Ses Dinleme Arıyorum
-
Android tablet aldım oğlumun family link yüklü ama güvenlik amaçlı uzaktan ses ve görüntü alabileceğim bir yazılım arıyorum tavsiyeleriniz nedir?
-
Çocuğun bir özel hayatı olsun hocam. Güvenmiyorsanız tableti de vermeyin bence göz önündeyken kullandırın
-
google arama geçmişini aktif etmeniz bence yeterli
-
DrKill bunu yazdı
Çocuğun bir özel hayatı olsun hocam. Güvenmiyorsanız tableti de vermeyin bence göz önündeyken kullandırın
devir özel hayat, çocuğa güven devri değil.
-
-
Arkadaşlar dediklerinize tamamen latılıyorum ama daha 6 yaşında
-
family link var zaten uygulama yönetimini yapıyorum onda bir sorun yok ama ebeveyn olarak uzaktanda olsa görüntü ve ses almak istiyorum
-
Android rT yüklemen lazım yada uzak masaüstü olabilir chrome un
-
takip++
---
DrKill bunu yazdıÇocuğun bir özel hayatı olsun hocam. Güvenmiyorsanız tableti de vermeyin bence göz önündeyken kullandırın
Hocam çocuğun var mı bilmiyorum ama devir kötü. şu an tablet telefon vermiyorum ancak ilerde takip edebilmek isterdim. amacım onun özel hayatına karışmak değil karşısına çıkanları bilebilmek.
-
İPad al ebeveyn olarak kendini ayarla ve çocuğun yaşını 6 seç yeterli hocam. Sonra arkana yaslan
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
takip++
---
DrKill bunu yazdıÇocuğun bir özel hayatı olsun hocam. Güvenmiyorsanız tableti de vermeyin bence göz önündeyken kullandırın
Hocam çocuğun var mı bilmiyorum ama devir kötü. şu an tablet telefon vermiyorum ancak ilerde takip edebilmek isterdim. amacım onun özel hayatına karışmak değil karşısına çıkanları bilebilmek.
Çocuğum var ama tablet ve telefonu gözümün önünde kontrollü veriyorum çoğu zaman.
Devir kötü tabi ona lafım yok. herkes haklı